Yakın çevreden arkadaş edinme programı arıyorum. Android için var mı ve varsa en iyisi hangisi? Çevremdeki, yakınlardaki kişileri bulma amacıyla kullanabileceğim. Profillerini görebileceğim hit bir program tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Yakın çevreden arkadaş edinme programı arıyorum. Android için var mı ve varsa en iyisi hangisi? Çevremdeki, yakınlardaki kişileri bulma amacıyla kullanabileceğim. Profillerini görebileceğim hit bir program tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Aslında birçok seçenek var ama ben kendi kullandığım programları söyleyeceğim.
Bu programda sadece yakınındaki kızlar yok. Daha fazlası var😎 Kim nelerden hoşlanıyor, neler yapıyor, benzerlikleriniz olabilir mi hepsi hakkında fikir edinebiliyorsun. Ayrıca güvenli olduğunu da söyleyebilirim. Çünkü profilini onaylatarak gerçek biri olduğunu tescilletmiş oluyorsun. Öyle kandırmaca yok 😊 Harita özelliği ile yakınındaki kişileri bulma olayını üst seviyeye taşımışlar, beğendiğin kişiyle denk gelirsen haber veriyor.
Bu programda ise salla arkadaş bul özelliğiyle yakındaki kişileri bulma mutluluğunu yaşayabiliyorsun.
Yine bu program da çevrende yaşayan insanları bulmanı sağlıyor.
Eee benden bu kadar, hadi şimdi yakındaki kızlar düşünsün 😂
İşe yarıyomu kanka düşürdün mü hiç
Woow hemen wechat e bakim ozaman 😀
Sağol kanks
Bado, swarm falan
En etkili sence hangisi
Dimi bize deng gelmedi hiç😊😊🙈🙈
Cevap
9Cevap
Siteler kadınların kendilerini pazarladıkları platformlara dönüşmüş. Kimse kimseye guvenemiyor artık
Şehirler Arası Nakliyemiz Mevcut @Ragnomt 🤣 Komisyon Karşılığı Bekar Bayanlar Erkeklerle Tanıştırılır 🤣🤣
mrhb sevgili aryom Ankara altindag huseyin gazide yasitorum cidi iliski saygi v
Profiller çoğu sahte, gerçekten sosyal bir arkadaş bulmak mesele, arıyorum ama yok
Yorumlar ikiye ayrılmış aynı cevabı bende arıyorum
Mersin büyükkeceli de bayan arkadaş varsa tanişa bilirim
Azar var herkes kullanıyor.
Malatya dan selamlar
Tinder
Kiwi
Kızlar çok kullanıyor mu :)
Bide konum olarak yakınımdakileri görebiliyormuuyum
Görebilirsinn tam yavşaklar mekanı ona göre
kardeşim değilim vazgeçtim kiwiden ;) normal tanışma istiyorum sapık değilim
swarm aç yer bildirimi yap
Seninle tanışayım onlara gerek yok aslında :)
Yok sağol
Pişman olmazsın kötü biri değilim
Gerek yok
Sen bilirsin :)
Para ruzağı yazmışlar yorumlarda hep?
Merhaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?