Bu günlerde gündem iPhone malum. iPhone'cu olmak ayrıcalık olarak görülüyor günümüz modern dünyasında. O kadar para verdikten sonra o kadar olsun tabi :D Ks'de kızlar mı yoksa erkekler mi daha çok iPhone tercih ediyor acaba?
Kızlar daha çok tercih eder.
Erkekler daha çok tercih eder.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iPhone'u kızlar mı daha çok tercih ediyor yoksa erkekler mi?
Bu işin cinsiyeti yok %35lik bir kitle kullanımını sevdiği için tercih ediyor %25lik bir kitle de iş icabı veya kaliteli olduğundan kullanıyor Geri kalanlar hava basmak için aaaaa bu da iPhone kullanıyor dedirtmek, bakın benim de iPhone um var demek için kullanıyor Telefonu konuşma mesajlaşma sosyal medya için kullanıyor, bu işleri aynı performansta yapan onca marka varken ille de iPhone diyen büyük bir kitle var Kaliteyi seviyorum derler gerekçe, yahu sen hayatı kalitesiz yaşıyorsun telefonun kaliteli olsa ne yazar
Herkesin gittiği yöne gitmemek için inadına kullanmıyorum
Pil ömrü gayet iyi sabah 56 şarjı vardı 10 gibi oyun oynadım video izledim baya mesajlaşma konuşma falan derken şu an yüzde 25 . Ayrıca lte konum WiFi sürekli açık
Yeni alacaklar için ve bütçesi uygun olanlar için 8. Alırken 32 gb’lık model yerine 128 gb olan modeli tercih etmeni öneririm. Daha gelişmiş ssd teknolojisi kullanıyorlar. Birebir aynı değil yani.
Teknolojiden anlayan herkesin işlemci olarak tercih etmesi gerekir android cihaz alıp sürekli donma kasma gibi sinir bozucu durumlarla uğraşmamak için yani bütcesi uygun olupta azda zekasını kullanan herkesi tercih edeceği birşey cinsiyet ayrımı olmaz bunun alamayanlarada inşallah nasip olurda aradaki farkı hissederler
Kadınlar kamerası ve görüntüsü için erkekler ise işletim sistemi olsun ram olsun bunlar için teknolojiye para verir. Mühim olan ar-ge olarak iyi hizmet verebilen markalarla çalışmak, onların ürünlerini ihtiyaçlarımız doğrultusunda en iyi karşılayanı seçebilmek. Telefon seçimi konusunda hangisi daha çok kullanıyordur diye düşünürsek erkekler olacağını düşünüyorum. Eğer elinizde bu konuyla alakalı bir araştırma sonucu varsa bizimle de paylaşırsanız memnun olurum. İyi akşamlar.
Erkekler daha çok tercih ediyor çok kullanışlı telefon olduğu için galiba mesela benim ki iPhone 6 eşimin ki de öyleydi sonra 7sini aldı işinden dolayı sürekli hafıza sorunu çektiği için almıştı çok memnun şimdi de bana ıphone x aldı gelmesini bekliyorum biz kullanımı bize çok çok iyi geldiği için seviyoruz ve vazgeçmiyoruz gösteriş yapalım hava atalım diye almadık iş için almıştık
kişiden kişiye göre değişir. bunu alan insanların bir çoğu bu telefonu aldığında sanki çevresinden daha fazla saygı, sevgi, değer göreceğini sanıyor.[ Tabiiki değeri gören kendisi değil telefon oluyor o ayrı konu :) ] fakat o istediği saygı, sevgi ve değeri görmesi için kendisini düzeltmesi ya da sorunlarını halletmesi gerekiyor ki parası da cebine kalsın. böyle düşünen bir ben mi varım?
Facebook verilerini göz önüne alırsak; (2.406.906 milyon kişi mobil Facebook’u iPhone ile, 1.664.100 kişi Android ile ve 826 bin kişi de iPad ile kullanıyor.) (Genel ile kıyaslandığında %2 oranla kadınların ve %53 oranla bekarların mobilde daha aktif olduğu görülüyor.) Kadınların daha fazla tercih etme olasılığı olduğunu görüyoruz...
Ben mesela hava atmak için tercih ederim. Giderim kafeye. Çıkartırım telefonu koyarım masaya. Birazda manalı manalı aşk dolu bakışlar. Masanın etrafını doldururum resmen :D tabi göz alıcı bir bakım yaparım üstümde adama bak, herkesi yakışıklılığı ile kendisine çekti dedirten güzel kıyafetler felan yaptım mı. Herşey on numara olur.
Ben kullanıyorum o bana yeter baskası beni ilgilendirmiyor şimdi millet yok hava atmak için kulllanılıyor yok gösteriş meraklısı bu millet diyecek ama her özelligini de dibine kadar kullanıyorum teknolojiyi cok arastıran cok kurcalayan biriyim farklı markalarda telefonlar denedim ve arastırdım ama hem güvenlik hem stabillik acısından en iyisi kesinlikle iphone. ha dersen cok pahalı evet orası öyle ama yapacak da birsey yok.
Kızlar tercih eder çünkü erkekler fiyat performans göz önünde bulundurur daha çok. Kızların çoğu ise aaa bu çok güzel görünüyor 2 kamerası var tamam bunu alalım demesinden kaynaklı.(Kızları aşağılamak gibi amacım yoktur bir çok şehirde bir çok kız erkek arkadaşlarımdan edindiğim tecrübe.)
Dönem içi en kullanışlı en popüleri en külfiyetlisi hangisiyse o kullanılır genelde cinsiyeti yok bu işin.. nokia çağı geldi geçti, kısa bir süre samsungdu piyasanın hakimi nokia'yı symbian, samsungu android bitirdi.. şu an apple ios ile ayakta ve başı çekiyo.. gelecek ne getirir kim bilir? 😈
Aç kalıp, maaşını bir telefona bağlayanları biliyorum. Yapmayın, etmeyin... O da telefon bu da. 1000₺ üstü hiçbir marka, modeli almam. 1000₺ olan da aynı işimi görüyor, 4000-7000₺ olan da. Ne gereği var? iPhone' cular parasıyla rezil oluyor. Doğru düzgün dosya bile paylaşmıyorsun. Kapalı kutu resmen... Bir notebook alırım fazlasıyla işimi görür... Hem iPhone ayarındaki çoğu Android telefonlar da daha ucuzken, onu almak akıl işi değil...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
iPhone'un temel anlamda öne çıkan özelliği daha hızlı olması ve son kullanıcıya daha çok hitap etmesi. Erkeklerde mühendislik daha ileride olduğu için son kullanıcı olmaktan kızlara göre "genelde" daha uzaklar. Dolayısıyla kızlar son kullanıcıya hitap eden ürünleri yani iPhone'u tercih ederken erkekler buna çok da gerek duymuyor. Örneğin ben Android ile çalışan bir telefon kullanıyorum çünkü Android uygulama geliştirmek istiyorum, eğer bu özel sebep olmasaydı iPhone kullanırdım.
7 yıl iphone kullanıp bu sene samsung yeni seriye gecen bir insan olarak i phone hakkındaki şu kişisel kanaatimi paylaşmak isterim. Madem ki bir kadın erkek anketi de var ortada ; Android bir erkek gibi her yola gelir nasıl istersen öyle kullanırsın. İos ise bir kadın gibidir senin onu nasıl kullanmanı istiyorsa ancak o şekilde kullanabilirsin.
Kızlar ama genel olarak iPhone kullanıcıları gösteris amaçlı alıyor bence ne gerek var ki illa iPhone kullanmaya sonuçta Android te iPhone da aynı işe yarıyor bence fuzuli masraf bir telefona 3000 4000 TL para vermek akıl işi degil ya üstelik Türkiye böyle açlık sınırındayken
@delpiero41 kullanmadığım için bilmiyorum farkını illa özellik olarak düşünmemek gerek sonuçta işini görebileceği kadar olsa yeter fazlası lükse giriyor
Onun ben orta tuşuna basınca bütün sayfalardan çıkma özelliğine... en son 5 s aldım çıktığı hafta güncelleme gelipte herşeyden geri gitmesine sinir oldum müzeye kalktı diğer i phonelerin yanına note edge aldım rahata eriştim
Zenginide fakiri de sırf hava atmak için tercih ediyor Genelde kizlar tercih ediyorlar diğer kizlara hava atmak ama erkeklerin de nadir olsa tercih etiği oluyor
Benim çevremde kullanan yok bir kere arkadasta denk geldim arayüzünü hiç sevmedim zaten o da sevemedi androide döndü ister kassın ister donsun adroid bir tane 😊
Kullanım açısından iphone’u kullanmak çok daha basit android geliştirebilinir özelliği daha fazla olması sebebi ile kızlar daha çok tercih ediyor bencede kızlar.
Hayır şunun kime bunun kime ne faydası var gibi kısıtlı bir düşünceyle hiçbir yere varamazsiniz. Bir şeyi yapmak için önce onun bir şeye faydası olması gerekmiyor. Umarım anlamışsındır. Hayatında başarılar...
Düğünde halay çekmenin kime ne faydası var? Koşu yarışı yapmanın kime ne faydası var? Origami yapmanın kime ne faydası var? Senin şu an ks de olmanın kime ne faydası var? Seninle şu an konuşmanızın kime ne faydası var? Lütfen dar görüşlü olmayın. İnsan arada bir şeylerden zevk almak eğlenmek veya sırf o işi sevdiği için kimseye faydası olmayan bir şeyi yapabilir. İnsani diğer canlılardan ayıran da o dur zaten. Neyse, umarım hayatının her anında bu kadar dar görüşlü olmazsın...
Bu söylediklerinin hepsinin faydası var:) Göremiyorsan tek tek oturup anlatacak değilim. Biraz bahşedileni kullanmak gerek. Çok zor sorular değil. Evet, zevk almak ve eğlenmek... Zevkin ve eğlenmenin de faydalı bir şey olması gerek. Dans etmek eğlencelidir ve vücut için de faydası vardır, en başta bir sanat zaten ki sanatın ruha da faydası var ama içki içmenin bir faydası yok dolayısıyla içki içerek eğlenmeye çalışmak gereksizdir. Dolayısıyla dediğim gibi insanların neyden zevk aldıkları da onlar hakkında fikir verir. Dar görüşlü değil, mantıklıyım anlayacağın.
Pekala burada kızlar mı daha çok iPhone kullanır erkekler mi diye bir anket var. Ve bu anket beni eğlendirdi. İlgimi çekti ve yorum da yaptım. kime ne faydası var deyince göreceli bir kavramı kesinlestirmis olursun
Ben bir faydasını göremedim ve bundan nasıl eğlendin, onu da bilemiyorum. Benim burada olmamın en başta bana faydası var. Bir kere özel sebepleri var, ikincisi buradan öğrendiğim şeyler oldu, üçüncüsü yorumlarımla insanlara yardımcı olmaya çalışırım genelde boş konuşmam yani.
Evet eglenebilirim dediğim gibi göreceli bir kavramdır bu. Eğer amaç gereklilik ise burada harcadigin vakti kitaplarda harcasaydin hem kendine hem de başkalarına daha çok faydan olurdu emin ol. Hadi kal sağlıcakla..
İkisi arasındaki farkı ancak senin gibi sığ düşünceliler söyler işte. Yani sığ düşünen ben değilim sensin. Zaten sığ bakmadığımı da beni sevse de sevmese de beni tanıyanlar bilir. Her türlü kanıtladım ben kendimi kanıtlamam gereken kişilere.
Evet karşılıklı tartışmada karşı taraf bana hakaretvari bir şekilde cevap verirse benim için o tartışmanın bir olgunluğu kalmayıp, kavgaya dönüşmüş demektir. Ve ben kavgayı hiç sevmem. Konuşmamız burada bitmiştir.
Sorun şu ki konuya atlayan sensin. Ben gelip senin soruna, görüşüne bir şey demedim. Sen başkası için yaptığım görüşe atladın. Seni ilgilendiren bir durum yoktu ortada. Bana kalırsa asıl saygısızlık karşındakini yok sayıp ezik gibi "Konuşma bitmiştir."demek. Ne zaman susacağımı kimseye soracak değilim.
KS de yorum yazıyorsan cevap yazanlara saygı duymayı bilmen lazim. Beni ilgilendiren bir konu olmasaydı yorumunun altında görüş yap yazmazdi. Ben konuşma bitmiştir derken benim için bitmiştir demek istedim. Sana yazmaman için emrivaki konusmadim. Lütfen yadirgamadan önce 2 kere daha düşün.
Görüş yapıyorum ve görüşüme yorum yapma hakkı sana KS tarafından verilmiş bir hak ama bence çok gerekli olmadıkça saçma gidip de seni ilgilendirmeyen bir konu hakkında, başka için yazılmış bir şeye laf yetiştirmek. Bunu diyeceğini de tahmin etmiştim zaten. Yani 2'den fazla düşünüyorum, bir şeyi söylemeden önce ama senin için bitmiş olması dediğim şeyden vazgeçmemi sağlamıyor çünkü hala aynı şeyi savunuyorum ve tutarlı biriyim, şu ana kadar ne kadar uyuz olsam da kimseye "Konuşma bitti." gibi bir laf etmedim. Bana yapılan en adi hakaretlerde bile böyle bir tavır sergilemedim çünkü ben canlıya, en başta canlı olduğu için değer veriyorum. Köpeğimin suratına bile kapıyı kapatmıyorum ben. Çünkü o bile buna bozuluyor ve ben bunun farkındayken bile bile yapmak istemiyorum. Eğitime göre yanlış olabilir ama eğitimden daha önemli olan bir vicdanım var benim.
Kesinlikle kizlar daha cok tercih ediyor özellikede otobuse bindikleri zaman o yarim elmayi boyle gostere gostere tutuyolar gosteris icin :)) Sahsim olarak iphone 8 kullanicisiyim 👍
İphone tabikide hava için değil işletim sistemi ve kolay kolay hacklenememesi yüzünden şunu belirtmeliyim ki son zamanlarda çok uçuk fiyata satılıyor ne kadar iyi olsa da o fiyatlara güzel laptoplar alınır.
iPhone jailbreak ile cydia ile ve en önemlisi yazılım sevdalısı olanlar Tarafından tercih edilir dünya hackerlerinin veya yazılımcıların yüzde 90ı iPhone tercih etmektedir
Kim dedi onu 🤣🤣 açık kaynak kodu kullanmayan bir sistemi yazılım, database, network giib sistemlerle uğraşan biri ister hacker olsun ister başka biri neden kullansın 🤣🤣😂
Istesen o kaynak kodunu açabiliyorsun iPhone kullanmak ayrıcalıktır herkes Hakk'ını veremiyor işletim sistemi mükemmel derecede korunuyor sertifikaları süper Güvenli
Kardeşim ne diyorsun ya 😂😂😁 benim hayatımı kazandığım şey teknoloji, yakından radyasyon dan cildim karanlıkta yeşil parlamaya başlayacak. Şu dediğin şeylere kahkaha ile gülüyorum :) kaynak kodunu açabiliyormuşsun.. Yahu zaten kafanıza güvenli gibi gelmesine sebep olan şey kaynak koduna ulaşıp mudahale edemiyor oluşun :D neyse gece gece eğlendim saol :)
https://opensource.apple.com al gül kendine canım kardeşim senin daha çok yeşile boyanman Lazım 😂 umarım şu linkteki apple iOS işletim sisteminin Çekirdek kaynak kodu açıklayıcı olmuştur.
Cidden bilgin 0 :D onlar ek yazılımların kaynak kodu :) kani karnel kodları nerede :) ben yeşil güzelim sen kazıklnamaya devam et :) maliyeti 200 dolar olan telefona ver o paraları bide övün bunla :)
Birde canım dostum ben burada iPhone'i herkesin Hakkı ile kullanamadığını anlatıyorum sana basit bir işlem cydia ile mükemmel olduğundan söz ediyorum sen burada Kalkıp burda teknoloji Edebiyatı yapıyorsun ben teknolojiyi yazılımsal işlemleri bırakalı yıllar oldu ben gerçek hayat ile ilgileniyorum teknoloji beyin yıpratan bir canavar eskisi gibi ilgi duymuyorum ben sadece fikrimi söyledim sen ise Herşeyden anlıyormuş gibi orataya laf atıyorsun git kendine Android ile mi takılıyorsun iOS ile mi o senin tercihin çünkü tam bir Fenerbahçe ve Galatasaray fanatikleri gibi düşmanca yaklaştın Android ile iOS un maçımı bu ya biraz öfkeni kontrol et bir kere yaklaşımın yanlış...
Insanlar bir telefon icin siraya girip saatlerce bekliyorlar. Insanlarin yaptığı bir esya için köle olunuyor yazık. Bunu altinda gösteriş merakı var maalesef.
Kızlar daha çok ediyor gibi bence rose gold çıktığında hele herkesin elinde rose gold bende alacaktım ama vazgeçtim babamin eskisini kullanıyom samsung 😂
note5, 6 kere suya girdi yüzmeye çalıştı, 3 kere intihar etti, 2 kere içkiden küfe oldu, maşallah hakkını veriyor meret, ağır hasar kaydı yok, hatasız kusursuz.
@Yavascigerimisoktun evet aynen öyle bana arkadaşım met etmedi note2 yi ama iyiki onu dinlememişim onun telefonu benim telefondan önce bozuldu onun ki de Venüs tü
Erkekler fonksiyonellik aradıkları için android tercih ederler genelde. Kızlarda bu durum daha nadir görülür. Kızlar ise bu tür şeylerde görüntüye bakar ve iPhone daha mantıklı gelir onlar için.
Ya bırakın, defalarca kullanmak zorunda kaldım. Saçmalık başka bir şey değil değil. Onu yapamazsın bunun yazılımı yok. Bunu oraya atamazsın, o klasöre erişemezsin. Sisteme müdahale edemezsin, burdan sildin ama ben burda yedekledim al bak geri getiriyorum. Benmi telefona ne yapması gerektiğini söyleyeceğim omu bana söyleyecek
Sürü hep aynı şeyi takip eder yaşasın samsung not 4 farklı olmakta dünyanın en güzeli tadı bence yinede siz bilirsinsiz koyun sürüler hep aynı şeyi yapıp sıkılmayanlar birbirine benzeyenler 😂😊😎😉
Bunun yerine iphone kullanan anketi yapsaydın daha iyiydi. 4 secenek erkeklerde ıphone kullanan ve kullanmayan , kızlarda ıphone kullanan ve kullanmayan :)
En İyi Cevaplar