Stratejik oyun grubumuz vardı mobil oyunları üzerinde tanışmıştik evli ve üniversitelerden kuruluydu. evli olan çocuğunun yaramazliklarini anlatiyordu kimisi yanında oturan kıza aşık acilamiyordu onu anlatiyordu. Spor felan konuşmadik hiç. Bak şimdi özledim onları.
Tabi ama bir fark var o erkek grubuna bir kız eklenirse hemen herkes orada olur, konuşan konuşana sonrada grupta ki kıza sen nasılsın diye sormaya başlarlar, konuşturmaya çalışırlar birden kimse gruptan ayrılmaz o zaman
Kızlar grubum var ve ben hariç hepsi yardırıyor. Bişey yazmıyorum diye bana kızıyorlar. Bir kere de erkek grubuna girme hatasına düştüm. Lise kankalarımla kurduk. Ara ara suskunluk esnasında komik şeyler paylaşıyım diyorum cevap veren kimse yok. Grupta 2 hafta ses soluk çıkmaz sonra hadi gezek der biri herkes onaylar o kadar
Hiç sevmem; bu tarz konuşmaları ve konuşanları. O yüzden genellikle Whatsapp gruplarına katılmıyorum, habersiz şekilde eklerlerse de, gördüğümde hemen çıkıyorum.
Sorma ya ciddi sinir oluyorum. Bazi kızlara yazan ama boş yazan.😐😒 Benim bir kuzenlerle var grup bide okul ile ilgili o kadar yoksa haber için sohpet muhabbet real da wp de değil o kadar.😁 😊
kizlarin bir çoğu demis ki "konusacak konu buluyoruz herzaman" evet bencede buluyosunuz ama keske konuştuğunuz konular dolu olsa surekli bos yapiyorsunuz maleseff
aynen öyle kızlar her muhabbeti destansı konuşmalar yaparken erkekler ooo baba n'aber nasilsin neler yapıyorsun bu kadar hatta halı saha maçı var baba geliyor musun lafları da ekstra kullanılır
"Umarım kisirdir 1 erkek icin en büyük utanç verici şey" bu cümleyi yazan erkek veya feyk veya kız farketmez her kimse dünyanın en cahil insanları arasındadır. Oğlum hiç mi beyniniz yok lan niye utanç verici olsun lan tu aminizakoyim
Genellikle sessize alırım bizim grubu :D Bazen gece internet açık olmuyor telin. Sabah kalkıyorum bir açıyorum interneti 710 mesaj!! Telefon sayana kadar 10-15 saniye kasıyor birde.
Pek erkek whatsapp grubu görmedim. Hatta hiç görmedim. Kız whatsapp gruplarına da dahil olduğum söylenemez. Bulunduğum tek whatsapp grubu eski lise arkadaşlarıyla açtığımız karışık gruptu. Onda da herkes birbirinin ahiretlik resimlerini atıyordu.
Yahu benim anlamadığım konu ben başkasına görüş yapıyorum size ne oluyorda yırtık şeyden çıkar gibi. işinize bakın be. koca adamlarsınız benimle uğraşıyorsunuz. buda size kapak olsun hadi...
Adamın evine ateş düşürür bunlar. Evlerden ırak 😃😃😃
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Umarim kisirdir bir erkek icin en utanc verici şey ne ya mal mi bunları yazan? sonuçta oda bir hastalık Allahin verdiği birşey neden utanc verici olsunki, asıl bunu yazmak utanc verici bence.
En İyi Cevaplar