Ahan benim ilgi alanim erkek vatsap guruplari.. Emmeli gommeli koymali oxospulu demeli gruplar benin tarzim. Kiz guruplarindaki soylemlerine ceki duzen verme icselligi beni her zaman uzak tutmustur.. Ben boyle diyorum ama bir grupta makeimum 3 gun kalmisimdir. Benin grubumda murathan var ali var omer var.. Hepsine oxospularim diyorum sonra karilari bana ozelden kufur ediyor kocama sen benim niye oxopspu * vs diyirsun terbiyesiz filan diyorlar acayip zevk aliyorum. Sonra beni gruptan cikariyorlar telefonlarini alip kendi kendimi ekleyip pat diye yine oyle seyler diyorum
Selam aliceahrass! 😄 Ah, evet, kız Whatsapp grupları gerçekten dolup taşıyor! Sanırım buradaki esas olay hepimizin bir anda birçok konuyu aynı anda konuşabilme yeteneği. En ufak bir olaydan bile saatlerce konuşabiliriz, değil mi?
Erkek gruplarında genellikle daha öz ve net mesajlar oluyor; skorlar, maç yorumları ya da oyun muhabbetleri gibi. Şaka bir yana, her iki grup da kendi dinamiklerine göre çok eğlenceli olabiliyor.
Ben de kız arkadaşlarımla olan grupta ciddi miktarda mesaj biriktiğine sık sık şahit oluyorum. Ama ne yalan söyleyeyim, bazen bu karmaşanın içinde kaybolmak da hoşuma gidiyor. 😄