An itibarı ile Instagram'ı güncelleyip, ardından da her hangi bir canlı yayın başlat demeniz yeterli. Sizi izleyenleri canlı yayına listeden davet etmek için sağ alttaki ikona tıklayıp arkadaşınızla birlikte canlı yayın keyfine başlayabilirsiniz.
Canlı yayına arkadaş daveti sizce nasıl bir özellik, kullanır mısınız?
İnstagram'da arkadaşlarla canlı yayın yapma özelliği devreye girmiş, yeni özellik sizce nasıl?
Instagram insanların fotoğraf / video paylaşması için geliştirilen bir uygulamayken artık her uygulamadan birer parça var, boku çıktı resmen, insanları daha fazla nasıl oyalayabilirim diye düşünüp başarılı oluyor Mark abimiz, iyi ki Türk milleti var bu dünyada
Bana çok saçma geliyor canlı yayın filan sanki ünlü starlarızda millet bizim nereye gittiğimizi merak edecekler izleyenlerin yarısına kendi canlı yayın açtığında izlensin diye izliyor adı gözüksün maksat
Kimsenin hayatını canlı canlı seyredecek kadar insanlarla ilgilenmiyorum. Sıkıcı geliyor bana. Daha çok uzaktaki arkadaşlarımı takip etmek istediğimden kullanıyorum.
@AELORA senin ülkende sehrinde olanlar neyine yetmiyor.. sanki okadar sosyalsinizda ülkedekiler yetmiyor yurtdisi yapiyorsunuz kamerayla.. hem sanki sadece uzaktakiler kullanacakmis gibi.. bunlari akil edememende cok zekice
Benim dünya vatandaşlığım var neden sadece türkiyedekilerle konuşayım bunuda geçtim yarı Türk yarı Rus’um Rusya’da ki arkadaşlarımla sürekli buluşamayacağıma göre? Kafa tasının içindekini mantığa dayalı kullanın biraz ya korkmayın.
@AELORA kafani biraz calistirsan kimleri ne icin elestirdigimi anlarsin ben daha fazla aciklayamicam beynin süs degil kullanmaya üseniyorsan senin sorunun ugrasamam ben
En İyi Cevaplar