Daha fazla story atılırsa onerılen hesap etkileşimlerınde sık sık gorunurmu ornek mesela
Normal bı kisisel hesap ıcın
Evet oyle olur
Hayır alakası yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha fazla story atılırsa onerılen hesap etkileşimlerınde sık sık gorunurmu ornek mesela
Normal bı kisisel hesap ıcın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaptığın paylaşımların etkileşimi yükseltip yükseltmeyeceğine bağlı
Çok paylaşım çok etkileşim alır diye bişey yok, kaliteli, insanların ilgisini çekecek içerik üretmek gerekiyor. Sadece içerik üretince kendi kendine etkileşim ve takipçi de artmıyor, paylaşımlara etiket konum anahtar kelime falan eklemek gerekiyor. Hatta ünlü kişilerin gönderilerini beğenmek yorum yapmak lazım. Bi de uzun süreli ve istikrarlı paylaşım yapmak lazım, 1 ay kasayım paylaşım yapayım 1000 takipçi toplarım diye düşünmek biraz hayal.
Yok influencerlık olarak kastetmedım hani normal bi kisisel hesapta baskalarının onerılen lıstesıne sık sık cıkmak anlamında
Hani ben farkettim cunku kisisel hesabımda st atmaya basladıgımda baskalarının onerılen lıstesıne çıkmaya basladım daha cok ve istekler gelmeye baslamıstı
İnstagram da paylaştığın her fotoğraf ve story kaliteli ve her gün aktif bir şekilde atılmalı. Zaman içinde keşfete düşecek ve takipçin etkileşimin artacak.
Yok hani sıradan bı kisisel hesap ıcın boyle onerılen hesaplar bolumune daha sık dusmek gibi kastettım yoksa influencerlık tarafını bende biliyorum