Oynayan varmı?
yıllar sonra çok pis canım çekti ama uğraşmayada gözüm korkuyor o. O Dötüm yemiyor bir yandan o. O
yıllar sonra çok pis canım çekti ama uğraşmayada gözüm korkuyor o. O Dötüm yemiyor bir yandan o. O
9 sene oynadım o oyunu. Hayatımda güzel bir yeri vardır, ama bağımlılık yapan uzun saatler oynanan bir oyun olduğu için artık oynamıyorum. Oynamayı düşünenlere de tavsiye etmem. En son bıraktığımda Lycan denen karakter gelmişti, şamanlara dahi savunma zor yapılırken bir de ona savunma yapmaya uğraşmak. Tabii en önemli nokta ise şu an oyunda uzun süredir devam edenler para eden tüm kaynaklara çökmüş durumda. Etkinliklerde verim alamazsın, çünkü hepsinin her bölge için yan karakterleri vardır. Asıl geleceğim onu ise para... Metin2de tecrübe artık bir yere kadar. Para yağdırmayacaksan başlama zevk alamazsın. Oynamayı bilmeyen ama parası olan insanlar köyü basıp 100 kişi dalmasına rağmen canı dahi oynamıyor, şu an o hale geldi Metin2. LOL oyununu tavsiye ederim, burada en sevdiğim yan parası olan sadece görsellikten yana kârlı oluyor, başka hiçbir artısı yok. Tek ayrıcalık tecrübe olur onu da oynaya oynaya kapatırsın. Metin2 bitti kardeşim, 3 kulhu 1 elham oku geç :))
Şimdi şöyle bir durum var. lolü 4 sene oynadım oyunun hiç bir amacı yok, stres yapma olayı metin2den çok daha fazla, çünkü bireysel zevk alamıyorsun, takım arkadaşların malsa kanser olma riskin var.
Seriden az düşmedim lolde. lolü bıraktım zaten çok nadir girerim. hiçte zevk almam.
metin2de herşey kendi emeğin ama bende öyle saatler zaten vermem. günde sadece 2-3 saat zevk amaçlı takılıyorum. hp şaman açtım
Benim 86 level çarım vardı ki hala duruyor çar bıraktım oyunu. Değmez oynamaya.
ortalama kaç para gider, normal bir hpci şaman kasmak istiyorumda.
asıl çar hpci olcak herşeyi onla yapıcam metin kule vs.
En az 8 9 aydır oynamıyorum. Hiçbir fikrim yok dostum.
Cevap
2Cevap
Ben de oynardım eskiden
Var kanka ama pvp :ASD 12 bin online felan
turkeyde oynayasamım var. pvp oynamam ben
Paran varsa oyna :D
param varda, para vermek saçma geliyor
Ozaman sana nefes bile aldırmazlar :ASD
kaç para gerekiyor ki
en az 750 lira felan
işin parasında değilim ama öyle bir oyuna vakit harcamak daha çok canımı acıtıyor, pişmanlık hissi duyuyorum. d
yayıncı videoları izliyom gaza gelip kasıyorum, sonra ben nabıyom ya diyip çıkıyom
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar