Eminim burdada bir ton Metin2 için hayatını karartmıs kimseler vardır Oynayan Nick Ve hayatı karartan varsa yazabilir mi
Edit: oyun yuzune 2. senemde üni kazandım :D
Edit: oyun yuzune 2. senemde üni kazandım :D
sbs zamanı oynardım bende 5-6 sene önce oyun daha yeni yeni tanınırken o zaman tadı vardı yalan yok ama şimdi herşey para olmuş o zamanda vardı +7 dolunayı 10 tlye alırdın o zamanın parasıyla +7 +8 +9 itemler yok denecek kadar azdı Samarradaydım bende 96vs99 atımı ilk zırhladığımdaki duygu sonra bir adam görmüştüm siyah çelik ve su perisi vardı +7 bile değillerdi itemlerin ismini bilmiyodum ilk defa görmüştüm nasıl hoşuma gitmişti ama geleceğine baktığım zaman keşke oynamasaymışım diyorum
Aynen oyleydıı Atımı zırhlamaya 5 6 kişi giderdikk loncada sırayla
Oynamıştım baya ama hep 20-30 arasında sıkılıp kapatıyordum hayatımı karartmamıştı da birinde tanıdık yüksek lvl hesapdan geçirdiğim güzel şeyler de vardı şu an hiç birinin adını bile hatırlamıyorum :D
13 yaşımdan beri oynamışlıgım vardır bayagıdır oynamıyorum zaten hep ezik oluyordum şamandım birde :D kullandıgım bir çok nick vardı hatırlayamıyorum fakat mazisi vardır bende o oyunun yan hesap açıp pazar kuruyorduk hep hey gidi günler :D
hihi sana su kadar diim ilk sevgılım oyunda olmustuu artık kızmıydı erkekmıydı bılemem :D
Benimde tanıdıgım nice iyi kötü insanlar olduydu tam 2kez sevgilim olmuştu özelliklede pvp lerde sakin sessizdim bayagı. hesaplarımızı paylaşıyorduk hic bir zaman item çalıp kaçmamıştım :D
Vicdanlıymıssın begendim :D bende hic bir kıza kaptırmadım ama cevremde 500 kusur lıraya efsun atıpda kıza kaptıran abim vardi :D
Efsane oyundu ya artık okeye dolanıyor benim görüşümce :D
:D öyle herkesin mazisi var oyunda :D
Eskiden ne oynardım bee :D 2 mükemmel arkadaş kazandım oyunda :D yalnız nickimi unuttuğumu fark ettim şu an :D
Reel de görüştün mü peki benım whatsappda belki 3-4 sene onceden 20 kimse varda unuttuk :D
Anladım bayanlar mı :D
Kız %5 Kız Ayagına yatan %95 olunca :D
Rica ederim her zaman :D
Cevap
11Cevap
Metin 2 tam bir ergen oyunu derler ya işte tam böyle ağır ergen oyunu.. Bende oynamıştım bundan 5-6 sene önce mi ne.. Harcadığım saniselere bile yazık diyorum.. Hadi knight online neyse de metin 2 kadar kalitesiz oyunu oynadığıma şaşırdım..
5-6 senedemi karar verdinn buna :D ama neyseki benim gibi hayatınızı karartmamıs :D
Alesta da oynamıştır
Edwordd
ninja karekterdii
ulan ne taş keserdik
çocukluğumu çaldı mına koduğumun oyunu :D
Sende bendensin bro :D
ulan bu metin2 hayatımı sikti sbs ye geç kalmıştım metin kırıcam diye sabahlara kadar oynar pazar kurardım dugulandım mk
Seni cok iyi anlıyorum reis Ramazan ayında sabaha kadar oynardımm sonra uyurdum iftarda kalkardım :S :S
Oyuna 2008 yılında başladım 2012 yılına kadar 4 sene boyunca oynadım. o süre içinde çarım 79 lwl oldu okçu ninjaydı skiller grand server ergenekon
Cok eskiden oynadim, sbs zamanlari. Estergonda Symbol du nick. Ey gidi günler eyy😄😄
Gazimh 1 ay gmlık yapdım bırakdım sonra kavga eddık
Rumeli CrazyBoy20 ve Bihter7720 şamanları salla :) aNu (Levent) Vefat etti bu arada :(
Tanımıyorum allah rahmet eylesin :(
Serverin ve tr nin ilk 105 level büyülü silahıydı
Elideb1ra ne çardı be +90 ları kulede az mı kovaladım 68 lvl çarla heyt be :D
Benim arkadaşlarım çok oynandı , ben de oynamak istedim ama bir türlü başlayamadım
valla benim 5 yılımı yedi o oyun :D
Sende bizdensin :D Dogru soyle saman acıp erkeklee kastırıyormuydun :D
Ben soyula soyula soymayı ogrenmiştimm duygusuz olmustumm tam ergenlik denk gelmişti ama gecenlerde denedım ıcım rahat etmedi geri verdim :D
peki şimdi napıyorsun pc actıgında :D ve ne okuyorsun zararı oldumu sana :D
psikolog olcam derken ygs mı girdin tekrar demek pcsiz telefonsuz okunuyormus bende sorun nerde diyordum :D
haydi hayırlısı :D
Allah 1 metin 2 asdff:dD
aglattın :D
2 sene oynadım ama hayatım kararmadi :D
Sanslıymıssın biz abarttık sanırım kendımı bıldım bılelı oynuyordm :D
Ben 5 Yily oynadım hala devam.
ben knightcıydım metin2 felan bilmem :D
Hımm denemedim onu hic :D
Knight online oynadım 7 sene metin hiç oynamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar