Instagram Hesabimi Calmakla tehdit ediyor?

3 hafta once Yabanci bir sevgilim vardi ve snapchatte sohbet ediyorduk , sonra konusmusum uygun olmayan konulara geldi ikimiz de fotograf ve videolar attik. Zaten Snapchatde 1-2 goruntulemeden sonra siliniyor diye pek umursamadim ama o zekilik yapip ekran kaydedicisini kullanarak o fotograflari ve videolari ele gecirdi. Dun ayrilmak istedigimde beni onlarla tehdit etti ve hacker oldugunu iddia ediyor. Dedi ki instagram hesabini calarim , paylasirim , butun arkadaslarin ailen gorur , hayatin kayar. Basta umursamadim ama sonra bir fotograf atti , bilgisayarda siyah ekran uzerinde renkli kodlar bulunuyordu be password found gibi seyler yaziyordu. Eger 1 til boyunca benden ayrilmazsan ve her hafta bunun gibi fotograflar atmazsan Instagram hesabinda paylasirim dedi. O hesabini Snapchatden engelledim ama Şu an baska bir hesap acip oradan yaziyor. Gercekten kafayi yemek uzereyim. Yardimci olabilir ekran var mi? Dedigim gibi olay Snapchat uzerinden gerceklestigi icin biraz daha zor. Buyuk ihtimalle beni instagramdan da takip ediyor ama kullanici adini bilmiyorum.
Instagram Hesabimi Calmakla tehdit ediyor?