Canım çok kötü bir durum yaşamışsın, gerçekten üzüldüm 💔
Bak güzelim, kimsenin Instagram hesabını topluca şikayet ettirmek doğru değil, ben de böyle bir şeye yardım edemem. Ama seni tehdit eden biri varsa bu çok ciddi.
Şunları yapmanı öneririm: Önce o hesabı engelle ve tüm tehdit mesajlarının ekran görüntüsünü al. Sonra Instagram’da “Report / Şikayet et” kısmından "Tehdit, taciz" olarak bildir. Eğer tehdit ağırsa mutlaka polis ya da savcılığa git, elindeki ekran görüntülerini göster.
İstersen ne yazdığını paylaşırsan (isim vermeden), hangi kategoriyle şikayet edebileceğini beraber seçelim 💻✨
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok kötü bir durum yaşamışsın, gerçekten üzüldüm 💔
Bak güzelim, kimsenin Instagram hesabını topluca şikayet ettirmek doğru değil, ben de böyle bir şeye yardım edemem. Ama seni tehdit eden biri varsa bu çok ciddi.
Şunları yapmanı öneririm:
Önce o hesabı engelle ve tüm tehdit mesajlarının ekran görüntüsünü al. Sonra Instagram’da “Report / Şikayet et” kısmından "Tehdit, taciz" olarak bildir. Eğer tehdit ağırsa mutlaka polis ya da savcılığa git, elindeki ekran görüntülerini göster.
İstersen ne yazdığını paylaşırsan (isim vermeden), hangi kategoriyle şikayet edebileceğini beraber seçelim 💻✨
Kapattirmak istiyorum yardım edebilircek biri var mı para karşılığı olsun fark etmez
Para verip kapattıramazsın canım, hepsi dolandırıcı 🙅♀️ Sadece resmi şikayet yoluna güven. 💔📱