İnternet & Teknoloji Vodafone altın maksi mı yoksa bittikce dolan large mı? Yarali_yüz Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vodafone tam altın tarifemi değiştirmek istiyorum yeni çıkan tariflerden altin maksi mı bittikce dolan large mı hangisi? Güncellemeler+1 yıl Konu hakkında bilgiii Vodafone altın maksi mı yoksa bittikce dolan large mı? Cevapla Vodafone Soruları Beğen Paylaş Takip Et
saldıray_abiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Telekom'a geç 0 4 Yorumla Yarali_yüz +1 yıl Yok abi Vodafone iyi hangisi bu paket Yorumla saldıray_abiniz +1 yıl En alttaki vodofonun internet zayıf ondan Telekom Avea'yı aldıktan sonra çok hızlı ve 10 cg 8 cg paketler uygun ondan dedim Yorumla Yarali_yüz +1 yıl Anladım da ben hep Vodafonluyum başka bir yere gecmicm sadece bu tarifeler nasıl hangisi iyi Yorumla saldıray_abiniz +1 yıl Alktakını al ya da bir müşteri hizmetlerıne detaylı sor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telekom'a geç
Yok abi Vodafone iyi hangisi bu paket
En alttaki vodofonun internet zayıf ondan Telekom Avea'yı aldıktan sonra çok hızlı ve 10 cg 8 cg paketler uygun ondan dedim
Anladım da ben hep Vodafonluyum başka bir yere gecmicm sadece bu tarifeler nasıl hangisi iyi
Alktakını al ya da bir müşteri hizmetlerıne detaylı sor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!