intel bu aralar baya geriledi amd ryzen işlemcilerle uygun bütçeli fiyat la tam bir fiyat performans işlemcileri olsun çıkarcağı işlemciler olsun inteli geçmeye bir adım daha yaklaşacaktır o yüzden amd
AMD, çünkü ucuz... :D Bir kere Intel'lerin çoğunda dahili grafik işlemcisi var, o da fiyat arttırıyor muhtemelen, eğer ekran kartım sağlam kalırsa gereksiz bir özellik, sağlam olmasa bile o işlemci de iyi olmayacak
AMD birkaç yıldır işlemci çıkarmıyordu o yüzden biraz geri kaldı maddi açıdan AMD iyidir paran varsa ekran kartı da uyarsa intel tavsiyemdir. Son zamanlarda toplasa bile bence intel daha iyi.
Eskiden olsa Intel derdim ama şu an AMD nin Rayzen serisi çıktığından beri Intel piyasadan silindi gibi birşey. Aslında Intel in de yeni X serisi çıktı ama AMD ye göre gereksiz pahalı
Sadece bilgisayardan anlayanlar ve kullananlar amd ryzen serisini tercih ederler ki zaten intel katili deniyor kendilerine. Ama amd ryzen değilse inteli tercih ederim yine.
Fiyatı sebebiyle uzun yıllardır AMD kullanıyorum. AMD'nin Intel'den eksik kalır bir yanı yok. Boşuna daha fazla ödemeye de gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bak ben intel toplayacaktım mecbur amd toplayacam. Cift sogutucu kullanırsan amd (sıvı sogutucu) 5000 tl lik bir bütcem var düşün anca amd toplayacaz önümüzdeki hafta
İntel G4560. Yeni sistem toplayacaklar amd den sasmasin. Bazı fanboylar milleti yanlış yönlendiriyorlar. Amd kötü intel iyi. Oldu canım... Son çıkan islemcileri için intel bile amd yo tebrik etti...
En İyi Cevaplar