Masaüstü veya laptop farketmeksizin hangi işlemcili pc leri tercih edersiniz?

Masaüstü veya laptop farketmeksizin hangi işlemcili pc leri tercih edersiniz?
Amd gibi çöp bir işlemciye asla bulaşma.(12-18 yas grubu amd fanboyları yorum yazmasın lütfen bana.
sadece R7 (5800x ve üzeri anakart olarak da x570S serisi ve ram olarak 4000mhz ve üzeri alırsan tadından yenmez. amd sadece üst seviye kullanıcıya kalite veriyor 13-15k bütçem yok diyorsan 12. nesil i5 al b660m pasif soğutmalı anakart 3200-3600mhz ram al devam et daha 5600x den daha fazla performas alırsın.
Cevap
8Cevap
Bütçeye ve sisteme göre değişir, değişkenler fazla.
Geliştirmeye yönelik sistem ise amd. Adamlar kac senedir am4 soket kullanıyor ve 5 soketlere yenı geçtiler.
Alır uzun süre kullanırım saglam bir sıvı soğutma ıle soğutma sağlarım dersem intel. Cook kıstas var bu konuda.
Ben bildim bileli İntel iyidir , tektir. Amd'yi ilk defa duydum hatta
AMD çabuk ısınıyor mu kasıyor mu ktle bir şey duymuştum o yüzden Intel derim
Eskiden Intel, AMD'den daha iyi diyorlardı. AMD her zaman daha ucuzdu. Şimdi geliştirmişler AMD ile Intel eşit gibi bir şey olmuş. Fiyat olarak da AMD daha uygun.
amd üstüne işlemci tanımam vaktinin androidi o
Intel. AMD ucuz ve daha performanslı ama çabuk bozuluyor MHz bir süre sonra düşüyor
AMD en iyisidir ucuz hem performanslı ama intel daha sağlamdır
Intel, keyifli geceler 😄
Teşekkürler, keyifli geceler 🙂
😊🙏
Ben intel kullanıyorum.
Ooo piti piti karamela sepeti.. Intel 😃
Şu an intel ama bir sonraki amd olacak..
Ben de sizin pc niz için dedim : ) amd inteli en az 3-4 nesil daha yakalayamaz. Stabilite , silikon kalitesi , ısı değerleri ve barındırdığı teknoloji ile intel her daim tercih listesindedir. Ben 25 yıldır bu mesleğin içindeyim cok kücük yaşta öğrenmeye basladım. Amd R7 üst seviye ve x570s 4000mhz ve üzeri ram almıyorsanız sizi asla tatmin etmez.
Knk makineyi ne için kullanacağıma bağlı
haklısın kanka
Intel her zaman daha iyidir.
Biraz fazla ısınsa da AMD kullanıyorum
Ben AMD tercih ediyorum uygun fiyatı
Intel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?