İnternet & Teknoloji İnstagram'dan dm atamıyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagram yeni kullanıyorum dm attigim kişide bu sorunu verdi bir kaç kişi daha denedm hep bu çıkıyor gitmiyor mesaj problem genel olarak mi var yoksa bende mi sıkıntı? İnstagram'dan dm atamıyorum? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sevimsizqueen Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl hayata 0 1 geriden başlamışsın kardeş yolun açık olsun, sebebi internetin olabilir bir dikkat et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 4.5g var çekiyor yine gitmiyor Yorumla Sevimsizqueen +1 yıl instagram a destek ticket a sana 1 gün içinde kesin dönüş yaparlar Yorumla Soran +1 yıl Tamam araştırayım atayim bari Yorumla
tamam-ben-haklıyım Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Sorun sende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Atıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bende bunu gösteriyor Yorumla
En İyi Cevaplar