arkadaşlar iki gün önce bilgisayarım çok yavaştı anlam veremedim. Sonra bilgisayarı kapadığımda kendini güncellemeye başladı. Akşamdan sabaha %182 olması gerekiyordu ama sabaha kadar 102 de takılı kaldı bende fişi çektim. bir daha da açılmadı bilgisayar. Bilgisayar ekranında ışık yanıyor ama kasa çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
GÜncelleme sırasında fiş çekmiş olmanız yazılımsal bir sorunun habercisi ancak donanımsal olarakta sisteme zarar vermiş olabilir. Kasanın açılıp ekranın gelmemesi Ram'in arızalandığının habercisi olabilir. Karşınıza windows logosu geldikten sonra böyle kalıyor iste işletim sistemi arızasıdır. Bu dediklerim hakkında bilginiz yok ise önce bir bilene danışın daha sonra uygun fiyata bir teknik servis bulun ve yardım alın. Geçmiş olsun.
kasanın power tuşuna bastığında çalışıp çalışmadığı ni optik okuyucuya basarak açılıp acilmadigindan yani elektrik var mı yok mu tepki yoksa power suppley arizalanmis 70 100 arası 350-400 Walt lik birşey alirsinn
Güncelleme sırasında fişi çekersen boyke olur. .. Ya ram arıza yaptı ya da ekran kartında bir sıkıntı oldu.. bilgisayarı açarken görüntü geliyormu? Herhangi bir görüntü?
İnternet & Teknoloji konusunda 323 cevap paylaştı.
%182 nedir ya.. %82 olmasin o... velhasin neyse.. bilgisayarin calistirma dusuna bas.. ondan sonra basar basmaz surekli delete dusuna bas ya da f8 dusuna bas surekli bakalim bir ekran gelcek mi..
En İyi Cevaplar