sırf okunsun iye günde 5 tane uzun bölüm attım...
ama yine olmuyor daha önce yazmıştım hikayeyi defterime boş zamanımda birkaç arkadaşıma defterimi verdim okuyunca çok sevdiler ende oradakinin aynısını wattpade geçiriyorum
Sen yazmaya devam et yazdıkça gelişirsin geliştikçe de okunursun bu para tuzaklarına da düşmeyin.
sağ ol
Rica ederim tavsiyemi dikkate al her şey okunma sayısı demek değil önce bunun farkına varmak gerek :)
okunmayınca moralim bozuluyor. Uğraşıyorum tüm gün yazıyorum dünden şuana kadar5 bölüm yayınladım diğerleri 2-3 ay ara veriyor devam ediyor yinede hikayeleri okunuyor..
Haklısın ama zorluk yaşamadan başarının tadına varamazsın en iyisi olmak için çabala.
Acaba bu şahsın wattpad'i var mı? Bence yok çünkü wattpad diğer platformlara benzemez. İnsanlar milyonluk 100klık 200k lık kitapları daha çok okuyor. Bunu herkes bilir ve böyle işler. Bayağı çabalaman gerek en popüler listesine girmen için ya da para ile satın alabilirsin en popüler listesine girebilirsin. Twitter takipçi satın alarak sosyal medya uzmanlığı yapmak gibi. Hem yayınevleri bile wattpad hesabındaki takipçilere falan bakıyor daha öncede belirttiğim gibi yayınevleri ticari kaygı yaşayan bir mecra bu nedenle satılmasını garanti etmesi lazım bir yerde. Bu yüzden okunma sayısı 100-200 olan bir kitap kimse basmaz isterse edebi eserin dibi olsun. Maalesef b böyle. Ben hatta bir yayınevine gönderdiğimde sosyal medya hesaplarımın takipçi sayısını falan istemişlerdi.
Demek ilgi çekmiyomuş. Sen yinede aktif ol. Bölüm falan at. İşe yarar belki.
umarım
Vampir melezi ne tahminim isimden kaybediyorsun.
ama hikayeye uygun bir isim
kız vampir ve (spoiler)=sonradan bir melez olduğunu öğrenicek
ama mesela ben bile kitap okuyucakken wattpad den en çok okunanları seçiyorum. herkes oyle yapıyo eğer hile yaparsan üstte çıkar üstte çıkarsa okunur
ama yinede dediğin ismi denicem
Cevap
1Cevap
Opia Gizli Aşk
" Gözlerin ışıkla yanan yıldızlarla dolu "
Karan gözlerini dahi hareket ettirmeden Devinin kara gözlerine kitlemişti ki hafifçe sırıttı
" Yanlışın var Kara Gözlü Kız , onlar ateşin külleri "
Nerde bilecekti ki katilinin gözlerine bu kadar tutku ile bakacağını.
Wattpad : haziranege62
İyi Okumalar Dilerim Öpüldünüz 💋
kitabin okunmayinca parami veriyosun😯
sahte okunma için para veriyorsun
Ne kadar para veriliyor
wattgram. com/paketler/ e gir bak istersen bir kereliğine 10 liraya 3000 okunma ama kredi kartımla havale falan yapmak istemiyorum
sonrasında 3000 tlye 3.200.000 okunma falan
Ne için para veriliyor?
sahte okunma için para veriyorsun
Kıyamam
dalga mı geçiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?