Wattpad kitap yazma?

Arkadaşlar sorum şu
Ben wattpadte bir hikaye yazmak istiyorum aklımda bir sürü kurgu var ama yazmaya başlayınca kafam karışıyor ve ne yazacağımı unutuyorum bir türlü yazamıyorum aklımdaki kurguları söyleyeyim siz hangisini yazmamı tavsiye edersiniz onu söyleyin olur mu?

1. Bir kızın evden kaçıp kendine yeni bir hayat kurmasını yeni insanlarla tanışmasını ve aşık olmasını anlatan bir hikaye..

2. Bir adada salgın bir hastalık ortaya çıkıyor ve sadece insanları acı çekerek öldürüyor ve bulaşıcı bir hastalık. Ve bu hastalık ortaya çıkmadan önce oraya tatile giden bir grup kızın hikayesi.

3. Bir kız var ve babası o cok küçükken birini öldürüyor ve öldürdüğü bir mardin ağasının babası. Yıllarca babası kızı saklıyor ve sürekli şehir değiştiriyor bulurlarsa onu da öldüreceklerini biliyor. Kızsa bir kac ayda bir görüyor babasını sadece. O mardin ağası babasının ölümünden sonra o aileyi öldürmeye ant içiyor ama onun öldürmesine gerek kalmadan trafik kazasında ölüyorlar. Yıllar sonra adam o kızla tanışıyor babasının katilinin kızı olduğunu bilmeden vs vs
Wattpad kitap yazma?