işlemci : i5 7400 3.0 ghz Kaby lake
ekran kartı : Gtx 1050 msı gaming x
ram : 8 gb 2133 mhz ddr4
anakart : asus b250 m-k
soru yukarda
ekran kartı : Gtx 1050 msı gaming x
ram : 8 gb 2133 mhz ddr4
anakart : asus b250 m-k
soru yukarda
Oyun bilgisayarı olarak kullanacaksan her sene daha yüksek özelliklere sahip oyunlar çıktığını göz önüne alırsak en fazla 3-4 sene ama iş bilgisayarı olarak kullanacaksan rahat 6-7 sene götürür.
onlarıda goz onune aldım bu sistemi toplamadan once sistem ozellklerim cok dusuktu gta 5 bile oynuyabiliyodum 7 seneden beri kullanıyodum onu bir o kdar gider diye dusunuyorum ıs olsun oyun olsun
1360 x 768 de en dusukte oynuyodum bıraz kasıyodu şimdi ise 1920 x1080 hersey veryhighde oynuyorum 70 fps lerde yeri geliyo 120 bile cıkıyo :))
5 sene götürür high performance da. sonra performansta aksamalar meydana gelmeye baslar :D
ole tahmin ettim bnde o yuzden topladım senin ki nasıl iyimi peki sistemin :)
bilgisayarcıyım ben ne soracaksan sorabilirsin bilmediklerin hakkında. benim 3 bilgisayarım var gamepc gamelaptop ve normal bir pc. :D genelde normal pc kullanırım çünkü gamebilgisayarım ciddi anlamda yüksek elektrik harcıyo :D normal bilgisayarım 4 gb ram 2 gb ekran kartı 750ti ve 3ghz işlemci ile herşeyimi karşılıyor. :D
takicye yap sende topla parca fılan biraz dusk kalıyo ama :)
Cevap
1Cevap
Nasıl kullandğına bağlı
anlıyomusun pc den?
götürür derken?
bu sistem kac sene gider oyun olsun ya da baska seyler
güzel kullanırsan 10 sene filan gider
hım iyi diyosun yani sistem
götürmesi sisteme bağlı değil. benim 2 gb ram ve gt 220 ekran kartı var 7 yıl oldu dayanıyor hala
huvv :)) acılıyo mu peki :D
gayet iyi açılıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar