Eğitimli bir stalker, teknolojiyi kullanarak stalk ettiği kişiyi aralıksız en az 5 saat takip etme yeteneğine sahiptir. Bütün zorlu profil koşullarına alışık olan stalkerler, stalk ettikleri kişiyi sahte (fake) hesaplarla takip edebilme yeteneğine sahiptir.
Stalk işinde ne kadar iyisiniz, bir anınız var mı?
arkadaşımın annesi ve akrabaları bir hastanede ziyarete gitmişler orda bir kız görmüşler tipini bana tarif etti ve hiç gitmediğim o yerde o kızı buldum sonraa yolda yanımdan geçen herhangi bir kişiyi bulabilirim ve ya bir kızın TC kimlik nosu okuduğu okullar hangi kulüpte okul numarası falan her şeyini bulabiliyorum 💁
İlkokulda, okul çıkışı kızı evine kadar takip eden, her arkasını dönüp baktığında, evden içeri girerken gülümsediğinde heyecanlanan insanlardık biz. Liseliler bilmez... Hatta üniversiteliler dahi bilmez.
fake araba sayfasi ünlü fan sayfası güzel bir kız hesabım var 3 tane fake var. Birini kabul etmeyince diğerini kabul ediyor dün arkadaşım dedi ben bir çocuk gördüm parkta falan dedi tamamdır bende o iş dedim ve bir stalk yapmışım çocuğun telefon numarasına kadar buldum öyle yani
Bir ara arkadaşımla baya kafayı taktığımız merak ettiğimiz bir çocuk vardı, bir gece oturdum internetin başına, tüm hesaplarından, bahsedildiği yerlerden en yakın akrabasından en uzak akrabasına ve takip ettiği tüm arkadaşlarını stalklayarak onunla alakalı her şeyi öğrenmiştim 😂 Hala unutmam 😂
Kardeşim 5 farklı hesaptan takip ediyor sadece çocuğu değil bütün arkadaşlarını da ve nerde napıyor hepsi takip altında tcsini bile ele geçirdi CIA gibi teşkilat valla korkuyorum artık 😂😂
öf baba hem de ne biçim yeni tanıştığım insanı öyle bir stalkliyorum ki onun unuttuklaarini ben hatirlatiyorim burcunu bile tahmin edebilirim sen düşün o kadar iyim
Sürekli stalklamak saçma ben sadece merak ettiğimden bilgilerini buluyorum bakıyorum o kadar, bu dediğimi tam manasıyla sadece 1 kişiye yaptım onunda tc si adresi vs herşeyine bakmıştım :D
Sevdiğim beyin tanıdık arkadaşlarına bakıp samimi olduğum birinin telefonunu kurcaladim ve onun numarasını buldum. Tabi sevgili olamadık ama jsjrkv buldum sonuçta
En İyi Cevaplar