Laptop Ekran Kartı Sorunu Acil Bakarmısınız?

evet arkadaşlar casper nirvana 15.6 nb csd model laptop

ekran kartı nvidia gt840

ekranda çizgiler çıkıyor çok değil ama mesela oyuna girince oyunlarda bişey olmuyor ama masaüstünde siyah bir ekran açtığımda mavi mavi noktalar oluyor heryerde fakat ölü pixel yok yani nasıl diyim test yapınca full siyah ekran açınca bişey çıkmıyor ekran kartını zorladığım zaman çalıştırdığım zaman oluyor görüntü sanki bulanık gibi video izlerken hani eski filmler olur ya yeşilçam aynı onun gibi beyaz beyaz lekeler çıkıyor ne yapmam lazım bozuk mudur yoksa sorun neyden söylerseniz sevinirim bu arada ayarlardan birşey yapmıştım ondan sonra bozuldu

ayarlardan görünüm ve performansa girdim gelişmişten değiştire bastım ordan özel boyut yazdım ve ekran kartı 2 gb bende 2 gb yazmıştım sanırım tamam dedim sonra içini açtım laptopun termal macununu sildim eskidir diye kapattım çalıştırdım bir anda görüntü bozuldu heryer nokta leke ama oyunları oynıyabılıyorum yani gidicimidir napıcam yenisini almaya kalksam kaç tl dir mesela şu an yazı yazarken ekranda kırmızı çizgi çıktı çarpraz şekilde ve gitti 1 saniyeliğine
Güncellemeler
+1 yıl
imgim. com/7912inciy1051124. png arkadaşlar az önce çektim böyle çizgiler çıkıyor fareyle üzerine geldiğim zaman yazıları tuttum mesela imlecle o siyah çizgi gitti fareyle siliyorum resmen paint gibi
Güncellemeler
+1 yıl
imgim. com/2257incio6023788. png buda diğer link arkadaşlar başına www ekleyin link ekliyemiyorum o yüzden böyle yazdım
Laptop Ekran Kartı Sorunu Acil Bakarmısınız?