Almak istiyorum ama kullanımı konusunda pek bilgin Yok. Avantajları dezavantajları neler? Kullanan bilgisi olan varsa bilgi verirseniz pek makbule geçer :) görseldekini beğendim ancak marka konusunda da pek bilgim Yok :))
Tamamen ticari amaçla yapılmış bir fotoğraf makinesidir. Dış kısımları renklendirilerek alıcıların dikkatini çekmek istemişler. Ki Fujifilm bunu ''Finepix'' serisinde de yaptı. Ekran açılıyor fakat hiçbir işe yaramıyor. Maksat daha fazla ''gereksiz'' özellik koyarak alıcıların iştahını kabartmak.
Bunun ISO değerler 3200'den yukarıda değildir. Fujifilm'in birçok fotoğraf makinesi var, 16 megapixel ama gerçek çözünürlüğü 10 megapixel değerinde. Fakat Canon'un 18 megapixel kameralarının gerçek çözünürlüğü de 18 megapixel.
Fujifilm böyle basit segmentli makinelerini ticari amaçla üretiyor. Bu, kaliteli fotoğraflar çekmez. ''Anlık fotoğraflar çekin.'' diyorlar ki safları kandırmak için. Sorsan saniyede 7 kare alıyor.
Bir telefon bundan daha iyi fotoğraf çeker. İyi bir fotoğraf makinesi değil.
İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı.
Bunları ilk kez D&R'da görmüştüm. Görür görmez de çok imrendim. Çünkü, çok eskiden yani çocukken bir akrabamızın vardı. Birkaç saniye içinde o görüntünün elinde oluşu çok güzel bir duygu. Ancak makinesi pahalı geldi bana. Aslında paraya kıyıp deneyip görmek gerek.
satıyorum paran çoksa pahalı bir oyuncak bence 1- çıkardığı fotografın ebatı çok küçük 2- 20 lik kağıtları ortalama 60 tl 3- her fotograf ortalama 3 tlye geliyo espiri güzel ama maliyetleri yüksek ve digital değil analog bir sistem bu pozu beğenmedim bidaha çekiimler olmuyo :D fotograf çıktıktan sonra 3 ya da 5 dakika bir yerde sabit bekletmen gerekiyo dediğim gibi pahalı bir oyuncak bence...
Aynısını kullandım çok güzel anlıklar alabiliyorsun ve sevdiğim kişiler ile paylaşabiliyorsun. Aaa silmişim derdin olmuyor. Ama filmler biraz pahalı. Aliexpten daha uyguna alıyordum
Bu kızların foto makine merakı nedir gerçekten anlamıyorum. hepsi saçma o parayla başka bir şekilde kazanç elde etmeye bak. ticari zekanizi biraz kullanın
En İyi Cevaplar