Ya şurda kızların yorumlarını okudumda ne kadar basit düşünceli insanlarsınız zaten şu türk kızını aç gözlülüğü lükse olan takıntısı beni bitiryo, adamın cebinde on lira para yok bankadan kredi çekip lüks araba alyo bu neyin kafası kadının parası yok 3 4 yılda koltuk takımı değiştiryo neden sırf konu komşuya hava atmak için, adamlar lüks şeyleri bize milyon dolarları satıyo ama kullandıkları eşyaları bakyosun bizimkisinden eski bizimkiler anca evde göt büyütüp şunu istiyom bunu istiyom demesini bilir sen üretmeden etmeden nasıl sahip olmayı düşünyon acaba sonra herşey neden pahalı neden fakiriz diye ağla
32 Yorumla- +1 yıl
Harika, bu adamkn evi ve arabasıda lüks değil ihtiyacımı karşılıyorsa kullanırım diyor, ve haklı. 👍🏼
En İyi Cevaplar
+1 yılBir eşyayı uzun süre kullanınca kıymetli oluyor. Bence bu adam nostaljik seviyor. Bizim bir profesör var adamın kullandığı kalem 27 senelik. Ben daha doğmadan 6 yıl önce o kalemle başka kağıtlara imza atıyordu. Birçok kalemi 20 yıldan fazla.
Ben de böyle antika telefonları severim. Eskiyi severim. Ama Tag Heuer markanın ürettiği bazı telefonlar var. Bunlarda kamera kalitesi desen düşük, yani özellikleri bakımından 100 TL bir telefonla anca kıyaslanır ama fiyatları 15-20 bin. Sebebi değerli taşlar ve altın kullanılması. Böyle bir telefon da kullanabilirdi şahsen.10 Yorumla
Zengin olsada yasli ve yasli adamlar genellikle eski telefon kullanirlar vazgecemedikleri icin buyuk tuslularida var daha rahat bulsunlar diye. Zaten adamin telefonda yapacagi birsey yok ki.
Zepzengin olsam bende ayni öyle telefonla gezerdim cunku zengin olsam sıkılmam giderim baska ulkelere kendime ugras bulacagim cok sey olur telefona zamanim kalmaz. Hava atmak icin belki instagram kullanila bilinir ama onun disinda gerekecegini hic sanmiyorum.40 Yorumla
"Alo desin yeter " kafası demek zengilerde de var =/
Ben biraz paraya kıyardım büyük ihtimal.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Önemli olan zenginlik değil aslında onlar istedikleri her şeyi elde etmişler bundan sonra başka şeyler onlara pek zevk vermiyor mesela şu an dokunmatik iyi bir telefon kullanmamızın nedeni sosyal medyada kendimizi tatmin etmek başkalarının bizi görmesini istememiz vb yüzündendir. Ama bana sorsanız şu an güzel bir eşim olsaydı zengin olsaydım gider kendime dağ başında az insanın olduğu bir iki ev alırdın eşim ve ailemle oraya taşınırdım dokunmatik telefon kullanma ihtiyacım olmazdı kullanmazdım face inst vb beni hiç ilgilendirmezdi kimin ne yaptığından vb böyle yani insanlar bazı şeylerden tatmin olmak için teknolojiyi kullanıyorlar mesela geçenlerde samsungun son çıkardığı 4000 tl lik telefonu almayı düşünüyordum sonra kendi kendime sordum bu telefonu niye alacam düşündüm düşündüm bir sevgilim olsa gerekirse kamerasız telefon kullanırım hep bir sevgilim olsun veya başkaları beni övsün diye alacakmışım dedim ve almaktan vazgeçtim böyledir yani kendi kendimizi kandırmayalım
10 YorumlaTeknoloji ile aram iyi olurdu ama bu demek degil ki ihtiyacimin cok cok fazlasini almayi istemek. Insanin en buyuk sorunlarindan biri ihtiyacini bilememesi. Ben simdi en luks telefonu alsam kullanacagim seyler mesaj , arama ve web tarayici olur. Gerekte kalmiyor luks telefona.
20 Yorumla
+1 yılAdam eski toprak ne de olsa, kıymet veriyor eşyalarına demek ki. Belki de hatırası vardır. Benim babam da 97 yılında aldığı cep telefonunu saklıyor mesela. Antenli siyah ericsson.. :D
Ama ben şu an kullandığım telefonumu kullanırdım. Çünkü çok seviyorum =))20 YorumlaAvuçlarının arasına bir iphone alan kendini dünyayı fetheden bir komutan olarak görüyor. İphonem var dünya artık ayaklarımın altında usulüyle yaşamını sürdürmeye başlıyor. Sonra bunun zamanla aslında sıradan bir telefon olduğunu, dünyayı fethetmek için değil bir iphone Apple'ın kökünü de satın alsam yetmez diye düşünmeye başlıyor. Gel de sen bu garibana acıma...
20 Yorumla
+1 yılBazıları cimri demiş de.. o adam varya zırhla kaplama rolls royce biniyordur :D adam işi biliyor telefonu yok ama malikanesi var :D e zaten yaşı başı da belli yani bu saatten sonra ne yapıcam diyordur telefon falan
22 Yorumla- +1 yıl
Yok 8 yıl cadillac kullanmış, 2014 de değiştirmiş artık. 60 yıl önce aldığı evde oturuyor, adam prensipli 74,1 milyar dolar bir serveti var diyorlar.
- +1 yıl
bu adamlar icin zaten para kazanmak son siralarda bile degil zaten
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende bir şey bozulana kadar kullananlardanım ha maddiyatım yok diye böyle olabilir ama soruna göre zengin olsamda böyle olur ama sırf kamerası iyi diye fuziliyede masraf etmezdim mesala kamerayla işim yoksa kamerası çok düşük veya hiç olmayan işlemcisi güçlü rami güçlü tel alırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zengin olunca teknolojik aletlere yatıracaksan parayı yazık.
Adam neden telefon kullansın? Bütün işleri engelliyor, sağlığa zararlı.
Bir telefona 4000 TL vermek en büyük salaklık. Onunla unutamayacağın bir tatil yapabilirsin.
Ayrıca 4000 Tllik telefon ile 1000 Tllik telefon aynı işi yapıyor.50 YorumlaTüketim çılgınlığı çağın hastalığı kapitalist Dünya'nın bize dayattığı en büyük oyun Birileri alıcakki bir ileride zengin olucak Halk Aptalsa bu insanlar ne yapsın
10 Yorumla
+1 yıls-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...10653e0d1b.jpg
Vertu falan olabilir. Ama İphone'dan vazgeçebileceğimi sanmıyorum00 Yorumla
+1 yılsatislarin cou özendrmedir.. ihtiyac değil .. sigaraya baslama gibi.. adam zaten satisci oyuzden kanmaz kandirir. adam yokluk yillarini gormus.. mektupla belki guvercinle haberlesti. o yusden alo demesi yeterli.. kislar soruyora girmesede konusacak bir suru kiz bulabilir.. son olarakta yasli kullanamad diyenlere cep telefonu kullanmayi birak tasarlicak 100 adami calistirabilir yaninda.. saten tellere bakicak sekreterleri vardir.. kimi gormek istese aramas uçar gider
00 YorumlaO kadar param olursa, kendime bir telefon görevlisi tutarım.
Şunu ara bunu ara der sonra, telefonu kulağıma tut derim :D10 YorumlaEn iyisini kullanırdım bu adam mal. Bu demek değil ama bizim toplumda akıllı. Aramadan başka bir işlev göremezler telefon da üst modelde eksik olmuyor
.11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adamın açlıktan nefesi kokuyor hava atmak için iphone alıyor. Warren gibi adamlar da bu kompleks yoktur. Onlar asmislar bu durumu. Bu gibi insanlar kişiliğiyle duruşuyla on planda olur saçma gereksiz hava atma gerecleriyle değil.
20 YorumlaBöyle böyle zengin oluyorlar işte 😂😂 ben kullanmam öyle telefonn.😂😂 Nasıl olurdu, dokunmatik olurdu en azından tuşlu da neymiş.😂
10 Yorumlabence adam akıllı. Yüksek teknoloji telefonlarla elindekinin tek farkı dokunmatik olması mı? Bende motorola hayranıyım onu kullanmaktan çekinmem.
10 Yorumla
+1 yılBen telefonlarımı hep 2. el alırım. Aldığım gün internet sitelerine satılık ilanı koyarım. 5 6 ay kullanırım. Müşterisi çıkınca da kârı ile satarım. Çok zengin olsam dahi aynı sisteme devam ederdim herhalde
00 Yorumla
+1 yılBen nostaljiden pek hoşlanmam, değişimi severim. Bir şeye bağımlı kalamam bu eşyalar dahi olsa. Bence tutumlulukla alakası yok bu tamamen karakter özelliği.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne pintilik meselesi ne de yaşlılık meselesi.
Prensip meselesi10 Yorumla
+1 yılZengin olsaydım teknolojiden uzak kalırdım herhalde. Sadece Telefonum teknolojik olurdu.
10 Yorumla
+1 yıltelevizyonu kaldirdim odamdan izlemiyorum telefonuda kapattirdim sadece akilli telefon ve internet kaldi hayattan tamamen kopmamak icin kullaniyorum akilli telefonu ve kitap okuyorum
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmayin ama boyle insanlara illet okuyorum..
Lan dayi madem harcamayacaksin niye kopek gibi hirslanip para diye diye 80 yasina geldin oc 😂😂Celiskiye bak.00 YorumlaTeknolojik gelişmeleri seviyorum ama teknoloji surekli degisiyor gelisiyor elbet yerine daha iyileri geliyor o yuzden onemli olan telefonun sadece işimizi gormesi..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılgüvenlik açısından dicem de.
Dünyada en güvenli telefonlar
1-Blackberry
2-Microsoft Windows Phone
eğer hayırsever biriyse kullandığı telefona kimse bişey diyemez ama değilse cimridir :D10 Yorumla
+1 yılzengin olsam en son cihazlari kullanir degistirirken ihyiyaci olan birine veriridim
10 Yorumlatam şu an ki gibi olurdu çok içli dışlı değil ama çok uzakta değil
10 Yorumla
+1 yılBen uçan, çay demleyen bir telefon kulanırdım. Yoksa zengınız nasılsa icaat etirirdim :)
10 Yorumla
+1 yılAlın teriyle zengin olduğun müddetçe geldiğin yeri unutmazsin.
20 Yorumla
+1 yılFakir fakirliğini bilse fakir olmazmış.
Bu insanlar böyle böyle zengin oluyorlar zaten.10 YorumlaŞarji bitti mı atar yeni alırdım son modelleri veya kendime özel urettitrirdim parasıyla değil mi iwjdjsjs
20 Yorumla
+1 yılo kadar paran var ama :D iphone yok cebinnde ne anladım ben bu işten
para harcamak için var22 Yorumla- +1 yıl
Ayfonlugenc diye okudum😊
- +1 yıl
@İçsesSeNFONiSi :D :D :D
+1 yılGerçekten istediğim hayatı kurabildikten sonra, televizyon da internet de telefon da oldukça gereksiz.
-Gecen bol olsun.-00 Yorumla
+1 yılAdam o şekilde zengin kalabiliryor. Gidip bir telefona 3000 lira vereceğine 500 lira veriyor. Zenginlik birazda cimrilikle ortaya çıkan bir olgu.
00 Yorumla
+1 yılTeknolojiyi seven bir insan olduğum için lüks bir telefon olurdu 😂 ama adamın kararlılığı çok güzel 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılAdam birşeyler biliyorda dokunmatik ve önden kameralı telefon almıyor.
Bilgilerimizi çalıyorlar, her anımızı biliyorlar. İlerde bir kişinim internet geçmişini bile satın alabileceksiniz.00 Yorumla
+1 yılAilem hep derdi fazla özelliğe gerek yok konuşsun yeter. Bence alıştığı ve ona en uygun telefon olarak düşündüğü için belki onu kullanıyordur. 😊😊
00 Yorumla
+1 yılInsanlar boyle zengin oluyor iste. Ben olsam milletin gözüne soka soka son model cihazlari kullanirdim.
01 YorumlaEn Doğrusunu Yapıyor Çünkü Telefon Geliştikçe Teknolojide Gelişiyor Yani Telefon Büyüdükçe Güvenliği Azalıyor Rahat Ulaşılabiliyor Vb. 3310 Ulaş Ulaşa Bilirsen Nokia Kapakli Telefona Ulaş Ulaşa Bilirsen Daha Güvenli Olduğu Icindir Bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zengin olunca bunlar aşılıyor işte zevk vermemeye başlıyor sadelik mutlu ediyor insanı🙃😊
30 YorumlaYine bu telefonumu kullanırdım. Adam cimri gibi duruyor 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonm kullanmam zepzenginim sonucta :D onlar beni arayıp bulsun :D
10 Yorumla
+1 yılya bizim eşyalar 20 yıllık değiştirmek için yırtınıyoruz. Adam keyfi 20 yık kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılStuart Hughes in tasarladığı telefonlardan kullanırdım kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılbaşkasının yaşam biçimini kendi yaşam biçimine uyarlamak, bence hiç iyi değil..
00 Yorumla
+1 yıltüm işlerimi takip edebilmek için akıllı telefon tabi ama aile telefonu ve is telefonu farklı olacak
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. ABD başkanı Obama bile ondan kullanıyordu. 1. amaç siber güvenlik..
02 Yorumla- +1 yıl
İyi ki abd başkanı diye bilgilendirdin abi
Yoksa barrrack obamanın kim oldığunu bilemezler
+1 yılSanırım bu yüzden zengin olamıyoruz☹️yoksa arap şeyhleri gibi yaşardık😑
00 Yorumlaİşte neden zengin oluyorlar sence tutaelı oldukları için
00 YorumlaTamamen mal olduğunu düşünüyorum. Gereksiz ve takıntı bence
00 Yorumla
+1 yılBu adami seviyorum. Itibarini korumak icin cabalayan insanlari seviyorum. Warren Buffett <3
00 Yorumla
+1 yılİşimi gören herhangi bir telefon 4 5 bin lira vermeye gerek yok.
00 YorumlaOda büyüklügünde tv ünitem olsun başka bişey istemem zenginlikte
00 Yorumla
+1 yılİyi olurdu ne yalan söyliyim 😂
Bu insanları da anlamıyorum ben00 Yorumla
+1 yılAynı olurum çok şükür durumum da var istediğim her telefonu da alırım pokunu çıkarmaya gerek yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka Değil!..
Ben bir zengin tanıyorum her gün günde 3 kez tuvaleti geldiği için tuvalet bekçisine para vermeyeyim diye araba arkasına çövdüren.
Neymiş 1 tl den hergün 3 tl si gidecekmiş.12 Yorumla- +1 yıl
onunla bu ayni sey değil ama o adam cimri bu ise farkli senin ki siradan zengin bu olagan ustu zengin bazi insanlar bu tur seylere zenginde olsa onem vermez
Cevap sahibi+1 yıl@goldenbOy06 hmm peki o zaman
+1 yılMillet akıllı. Androidleri de vardır muhtemelen ama güvenlikleri için bunlardan kullanıyorlar.
20 Yorumlayalan dir yaa adam o telefonla iligili bisey anlatıyor besbelli
16 Yorumla- +1 yıl
Yahudilere de bakabilirsiniz.
Benim almanyadan gelmiş bir tanıdığım var.
yahudi bir patronu varmış ve onunla arasında geçen bir konuşmayı anlattı bana.
Demiş ki patronu '' benim eşimin 2 çift ayakkabısı olmaz. neden biliyor musun? Çünkü biri ihtiyacı içindir. diğeriyse büyük israilin ihtiyacı içindir..''
Veya bu kadar uzağa gitmeme gerek yok. benim teyzem kadın başına 5 katlı apartman yaptı.400-500 bin liraya. hala 20 yıllık şalvarla dolaşır.3-4 yıllık telefonunu bozulmasın diye özenle kullanır.
Yemek boşa gitmesin diye 2 gün önceden kalmış yemeklerden yer. vs. vs.
- +1 yıl
Eğer infak etmeyi zekatı fitreyi bilir, israftan kaçınır ve uygularsan , malın senin ve ihtiyaç sahiplerinin mutluluk kaynağın olur.. mal savrulacak bir şey değildir. allah malı olan adamı paylaşıp paylaşmamasından hesaba çekecektir. bunca muhtaç insan varken akla mantığa sığar iş değildir bu cimrilikm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmayı beceremiyodur belki😂 gider şuanki gibi iphone alırım hayatımın vazgeçilmezi
10 YorumlaTerzi kendi söküğünü dikemez, sakla samanı gelir zamanı, ayağını yorganına göre uzat. Neresinden bakarsan bak şu adama 😄
00 Yorumlanakit parayla bile ıphone alacak imkanım var ama almam. Gerek yok yani onun parasıyla yardım yapmak daha mantıklı.:)
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin son modelini kullanırdım. hiç öyle mütevazilik yapmam.
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne