arkadaşlar annem 2 gün önce telefonumu sakladı ve şu an evde değiller arayıp bulmak istesem de saatlerimi alır ve bulabileceğimi de sanmıyorum. telefonum kapalı.
nasıl bulabilirim yardım edebilir misiniz?
nasıl bulabilirim yardım edebilir misiniz?
Metal dedektörün yoksa, bir an evvel aramaya başla derim. Ama ben annenin yerinde olsam telefonu da yanımda götürürdüm.
benim sırf telefonu aramak için onlarla gitmediğimi biliyor bence, öyle yapmıştır büyük ihtimal. Dedektör de almayı düşündüm ama azıcık kalitelisi 400 küsür, o yüzden hiç girmedim o işlere.
Ya mutfaktadır ya da yatak odasındadır o telefon.👈 O yüzden diğer odalarda vakit harcama derim ben.
ben benim annemden her şeyi beklerim valla :D bir ara yine yaptı aynısını, benim odama koymuş günlerceee orada uyudum :D
Müneccimmiyiz arkadaş yaşın 26 gözüküyor ne telefon saklaması bu? Yaşta yalan var belli ki :D
böyle bir siteye yaşımı neden doğru gireyim ki :d
rastgele girdim işte canım amaan
boşa arama annen gözünün önünde de bıraksa bulamazsın profesyoneldir saklama konusunda
ahahahahjsdhaskjd aynen :D Bazen kendisi de unutuyor nereye koyduğunu.
Cevap
5Cevap
Kanki kıyafet dolabına git ceketlerin falan cebine bak
ev tabir-i caizse hayvan gibi, özellikle yatak odası ve şu aralar yazlık kışlık değişme muhabbetleri oluyor ya o sebeple her şey her yerde. Biraz baktım ama zor
dolapların içinne bak çekyatlar altı bak bazların altı bak
annen yavukluna yaz dın diyemi sakladı
googleye telefonumu bul yaz orada karşına çkan ilk şeye tıkla telefonun sessizde olsa bile 5 dk boyunca müzik çalacak
Saklanabilecek yerlere bak bulursan Bi uygulama indir
Yas 26 mi 16 mi?😒😒
üstte açıklamamı yaptım :d
Annem telefonumu sakladı
nasıl yardım edeceklerini merak ediyorum
Yatak odalarindadir
buldun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar