Youtube uygulamasını silme sebebim olacak bu kişi ;
Sizce en gereksiz youtuberlar ya da youtube kanalları hangisi?
Sizce en gereksiz youtuberlar ya da youtube kanalları hangisi?
+ Danla
+ Enes Batur tayfası
+ Burak oyunda
+ Sürekli ona buna şaka yapmaya çalışıp izlenmeye çalışan tipler başta olmak üzere %90'ını gereksiz buluyorum
fakat aralarında başarılı bulduğum nadir kanallar var Yorekok - Stolk - Whyshy gibi bu tarz kanalların artması az önce saydıklarımında youtube kanallarının engellenmesi felan lazım
duru önver
danla bence gereksiz değil bir amacı var bakım makyaj konusunda iyi zaten başarılı, sıfatı patates gibi makyaj yapınca yüzüne bakılmayacak kız gidip güzel bir kız geliyor. Ama duruda sadece meme var, o da karamelli makiyato içip bütün pizzayı gömmekten olmuştur maşallah meme ile 2-3 milyon view kasıyor benim kanalın viewi 1.5 milyon daha
çok eski youtube üyeliğim var ama üyelik kasmış olsaydım, üzerine düşseydim, fazlasıyla yol alırdım, ne önemsedim nede üzerine düştüm, daha doğru düzgün youtube bilinmezken sayfamın bile görüntülenme sayısına şaşırırdım :D Youtube çok bilinen bir yer olduktan sonra çivisi çıktı :D
Duru Önverden gereksizi mezarda aşırı sevimsiz, ünlü olma çabasındaki, ecnebi mimikli youtuber. kaşı gözü ağız hareketleri tokatlama isteği uyandırıyor. bir videosuna zor tahammül ettim; bir tanesi bile komik olmayan anılarını ağzını yayarak ilkokul çocuğu gibi aynı cümleleri tekrarlayarak anlatmanın komik olmadığını biri söylese keşke.
İlk aklıma gelen Danla Biliç.
Yürüyen oksijen istrafı :")
Hele şu kahkaha atışı...
XDxd Evet
Teşekkürler..
Cevap
15Cevap
hepsi. kamera karşısında konuşan youtuber diyor kendine. çöplüğe döndürdüler. ki oynadıkları oyunu kaydedip milyon izlenme alanları da izleyenleri de anlamıyorum.
youtubede atom mu parçalasınlar ne istiyorsun? :D
Çoğusu gereksiz bana soracak olursan. özellikle makyaj Banane senin Nisan ayındaki favori fondoteninden banane favori ayakkabindan onlara özencem diye diye palyaçoya döndü millet
Görgüsüz gibi marka çanta ve kıyafetleriyle hava atan hepsi gereksiz bence bide evini tanıtan salaklar var herkesin durumu iyi değil ama herkesin insanlığı bu tiplerin önüne geçer.
Ama özellikle 1 kişi var ki tiksiniyorum resmen dilara özcanmıdır nedir tek kelime türkçe bilmezmi insan utanın ya bende almanyada doğdum büyüdüm ama çok şükür aslımı unutmadım bunlar gibi
Makyaj yapmayi bilmeden makeup artistligi taslayip sacmalayanlari
izlemek zorunda değilsin sen onları izlemeyince ya da sevmeyince onlar için bir şey değişmiyor sonuçta varlığından bile haberi yok adamın
gülüyorum eğleniyorum izlerken. belki savunuyorum belki savunmuyorum
sen saldırıyorsun ben savunuyorum yani?
sen beğensen de beğenmesen de beğenen destekleyen büyük bir kitle var her şeyi geçtim adam hiç özenmese bile ufak bir video çekimi bir kaç saat sürer onun editlemesinden bahsetmiyorum bile. aynı işi sen yapsan aynı şekilde seni de sevmeyenler olacak empati kur biraz saygı duy
bak açıkçası bu adamı sevgilisiyle ayrıldıktan sonra hiç izlemedim bile ama ben senin gibi bir kaç kişinin moralimi bozması üzerine kendi kanalımı kapattım, ne olursa olsun insanlara ve ne kadar saçma gelirse gelsin o insanların yaptıklarına saygı duymak zorunda herkes
2005 te youtube vardı, ilk aldığım üyelik youtube üyeliğiydi, bir çok kez kapatıldı, engellendi youtube, yani daha dün üye olmuşları falan hepsini bilirim bunlar öyle aman aman tanınmadan önce o dönemlerde çok daha farklı insanlar var mı ama bu kadar boş paylaşımlar yapmazlardı. Cezmi kalorifer vardı, onunla ilgili paylaşımlarda bulunan uzun saçlı biri, hatta microsofttan para ödülü almıştı ismini tam hatırlamıyorum. Önceden sırf para kazanıpta, zengin olupta, tanınan biri olma derdinde bu kadar çok değillerdi. İnterneti ben ixirlerle, çevirmeli bağlantılarla, bana göre komiklik olan, noel dayı, grafi2000 le tattım, o yüzden şimdiyse üretken olmayan, içerik olmayan videolarda hiç emek harcamadan, para kazanma derdine düşmüşler
İzlemiyorum pek, çoğu gereksiz. Devinsupertramp diye kanal var dehşet ya. Bir bak bence.
https://youtu.be/X2pgtP19VjQ
ahaha :D buna güldüm
Adamlar resmen yaşıyor. :D
https://www.youtube.com/watch?v=smqz9mt-ESo
Jackass gibi bunlar :D
https://youtu.be/QFzTaKAmKMM
Bana görede sakin, kaliteli video olarak bunlar bence :D
düşün 21 sene ben ankarada bunların mekanında yaşadım
Kesinlikle ''Danla Biliç'' bir insan ancak buakdar yapmacık ve itici olabilir.
1
NDNG - Enes Batur - YouTube
2 Kursad TV
3 Orkun Işıtmak işde bu veledler daha bir çogu sıralana bilir
Şu babamla bunu yaptık annemle şunu yaptık çılar ölsün
benim.
1 video var telefonda yer kaplamasın diye, 17 kişi izlemiş 6 dslikem var sdsds
şu makyaj yapan kızlar eline makyaj ürünü alan makyaj artisti oldu başımıza gereksizler
Farkında olmadan adama Viral yapmışsın dostum :) Millet merak edip izledi videoyu :)
ya şu 17 yaş altı kızlar makyaj kanalı açıyor ya topunu kapatsınlar aga utanıyorum izlerken
Sanırsam ki galiba hepsi 😒
Merhaba kanalima hoşgeldiniz abone olmayı unutmayın bla bla bla çok iticiler ve kopyalanmış gibi hepsi
İşsiz olursam bı gün belki izlerim😂😂
Vaktim yok zaten 😂
Enes Batur, Enes'in kuzeni, MuratabiGF
enes batur, danla biliç, gençhane, furkan yaman hd, duru önver, duygu köseoğlu, muratabigf, şu korkunç yerlere girdik vs tarzı gezen kanallar daha da çok var ama aklıma gelmiyo
Hepsi birbirinin aynısı
Gereksiz ama dehşet komik Berkcan 😂
Ege fitness izle bence 😂 şu sıralar favorim
Nasıl yani dhs
Hi ama bayağı komikler. Amerikada yaşıyor brendan diye bir arkadaşı var vloglari güzel 😂
Evet bayağı iyi 😂
Dilara özcan almanyadan
Zaten estetik yüzü kizdaki ego tavan yapmis
Ama baya takipcisi var bide sasirdim sey kocasida yakisikli sansa bakarmisin
Hayiir ama bayada takipcisidr var
Ahhahaha güya herkez pesinden kosiyorumus sokakta görse fotograf cektiriyormue gören dese hürrem dolasiyor
Danla Bilic denen gereksiz itici
danla biliç bu kadar itici bir kız olamaz
danla bilic
Şu youtuberleri hic anlamiyorum 😒
Benim tv izlemye aktim olmuyor onlarin zamanlari cok demekki:/
Sus sus simdi gorurler felan saldırirlar bize kdk😝😂
😌😌😋
Aynen takma bir kere dünyalar ayrı😃
Pki
Hepsi.
Gençhane :D
Hangisi ne işe yarıyor ki?