Merhaba Soruma Hoş Geldiniz 🌼
Dersu plami diye kız var onu sevmiyordum ilk başta sonra sevmeye başladım ama bayıla bayıla sevmek değil normal sevgi öylesine izliyorum videolarını hayranı değilim.
Akgün karavana , Elif yalçın , Esila Biltekin belkin şimdi benim sıram kanalını, fenomen tv sevmiyorum belki vardır aklıma gelmeyen ama ben bunları sevmiyorum cidden.. bilmiyorum youtube da ki insanlar yapmacık geliyor...
Dersu plami diye kız var onu sevmiyordum ilk başta sonra sevmeye başladım ama bayıla bayıla sevmek değil normal sevgi öylesine izliyorum videolarını hayranı değilim.
Akgün karavana , Elif yalçın , Esila Biltekin belkin şimdi benim sıram kanalını, fenomen tv sevmiyorum belki vardır aklıma gelmeyen ama ben bunları sevmiyorum cidden.. bilmiyorum youtube da ki insanlar yapmacık geliyor...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birkaç youtuber dışında kimseyi sevmiyorum hepsi bana yapmacık geliyor
Esila Biltekin mi yazıyor yoksa halüsinasyon mu görüyorum?
Evet o yazıyor nefret ediyorum
Evet nefret ediyorum 3-4 videosunu izledim prim kazandırdım bidaha ne videosunu izlerim ne gerçek hayatta görürüm yaşım onu tutmaz zaten 20 yaşındayım ben
Şu an seni alnından öpebilirim var ya, Türkiye'de o kızı bilen kişi sayısı çok azdır diye tahmin ediyordum ilk defa Esila Biltekini bilen birisini gördüm. Bende sevmiyorum o kızı, annesi iyi bir kadın ama kızının ağzının ortasına çakasım geliyor bazen.
Kızı engelledim
Kız boyunun 158 olduğunu söylüyor ama eskiden İnstagram'a boyunu ölçüp fotoğraf atmıştı. 150 yazıyor be Esila
O kız salak ya Zaten
Sana mesaj atamıyorum dedikodu yapardık.
Öyle insanların abonesi yüksek olunca zoruma gidiyor ya haksız yere kazanç milletin gözü kör haralde görmüyor mu anlamıyorum ki annesinin de takipçileri bot olduğunu düşünüyorum o kanalın ne zaman yorumlarına baksam büyük harflerle yazınız trende girsin tek gördüğüm yorum bu
O şey ya, bir ara bunlar trendlere girmişti. Sonra trendlere girmek için bol bol yorum yapmalarını istediler diye hatırlıyorum. Sonra zaten kadın demişti "Fikirleriniz hakkında da yorumlar görmek istiyorum trendlere girmesek de olur öyle yazmayın lütfen." diye.
Sen baya youtube biliyorsun
Enes batur, şeyda erdoğan, burak güngör üçünden de nefret ediyorum
Enes Batur bana çok egoist geliyor üstelik videoları yabancı kanalardan alıp birebir kopyasını yapıyormuş , bide ben deniz adrews sevmiyorum
Buse korkmaz, Betül çakmak da sevmiyorum ben
Sevmediklerimi izlemiyorum akloma bile gelmiyor
bir sürü yapmacık yapmacık tip var
Özellikle Esila Biltekin ve annesi
tanımıyorum onu
Sadece izlerim
Diamond Tema dışında hepsinden nefret ediyorum :d
Enes Batur da sevmiyorum yazmayı unutmuşum
Sude Alkış..
O kıza ne oldu takip etmiyorum ama kanalını kapatmış neden
Drama queen salak bir kız kapıyo açıyo siliyo instada yok kötü yorumları takıyorum işte artık ara vericem bir ay ortalıkta yok sonra geliyo sevgilisinden ayrılmış kaç ay ortalıkta yoktu evini bile değiştirdi bilmiyorum salak bi kız sevmiyorum yapmacık hareketler
Kötü yorumları takıyorsan youtube kanalı açma zaten herkes kötü yorum yapacak elbette herkes istediğini yazma hakkına sahiptir video çeken yorumları takmaz takan insanda defolup gitsin
sevmiyorum bu yüzden yapmacık
Duygu özaslan
Takıp etmiyorum ama danla, bilic sevmiyorum itici baya o kız
Duygu Özaslan takip etmediğim için hakkında yorum yapamıyorum
Aynen o danlayı da sevmiyorum.