İnternet & Teknoloji Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? (Sayfa 17) Teknosa Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2925 Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
Rotasızzkaptan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bütün hediyeler iyi artık şansımıza ne çıkarsa 0 0 Yorumla
bimdekikincikapıı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Gratisten falan bişeylere baksam iyi olur 😂 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. Tabiki akıllı telefon. 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı. küçük ev aletleri iyidir 0 0 Yorumla
Summerboy Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl Benim yanında olmam senede bir kez görebiliyorum 0 0 Yorumla
sanalolsun Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Torun istiyor daha ne olsun (evlenmedim bile) 🙈 0 0 Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 452 cevap paylaştı. Anneme hediye buldum ben 0 0 Yorumla
cananciss Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun 💓💓💓 2 1 Yorumla mami419541 +1 yıl meraba canan Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Canım anneme cep telefonu yakışır 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Artik torunuyla goruntulu konjsma vakti 0 0 Yorumla
BraveHeart19 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Anneme en güzeli mutfak aleti en uygunu sanırım. 0 0 Yorumla
Jack_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Annem teknolojiye öok 0 1 Yorumla Jack_ +1 yıl Annem teknolojiye çok meraklıdır. benim Cep telefonumu ablamdan bile iyi kullanıyor vallahi 😊. Teknosaya yolumuz düşerse kesemizede uyarsa bir telefon alırız belki Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 803 cevap paylaştı. İndirim çeki armagan edin de bir iphone alalım 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annelerımız olmadan bizde olmayız :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
teknolojik aletler iyi annem için😍
Anneler kıymetlidir...
Hepsi birbirinden güzel hediyeler.
benim annemin hiç akıllı telefonu olmadı abi 😂
Bütün hediyeler iyi artık şansımıza ne çıkarsa
Gratisten falan bişeylere baksam iyi olur 😂
Annemin bir telefonu olsaydi keşke
Telefon diyorum. çünkü annem başka şehirde.
Düşünmeniz yeter çok sağolun,
Akilli telefon ve sosyal hesap :)
En çok akıllı bir telefonu olmasını isterdim 😊
Bunlardan tabletle mutlu olur sanırım
Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun
Akıllı telefon alsamda annem kullanamazki☹️
Tüm annislerin anneler gunu kutlu olsun
Telefon olsa fena olmaz
Tabiki akıllı telefon.
annem her şeyin en iyisine layık 😊
Teknosa teknosa olalı böyle sürpriz görmedim
Anneler paha biçilmez bir değerdir...
bir gülüşü beni musmutlu eder.
En iyisi tabii ki pratik aletler :)
annem zaten herseyle mutlu olur💗
telefon en iyi hediye gibi 😂
Şimdiden tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Bütün annelerinizin Anneler Gününü Kutlarım
Anneme hersey yakisir
küçük ev aletleri iyidir
artık herşeyi evde yapıyoruz 😉
Benim yanında olmam senede bir kez görebiliyorum
Annelik tek bir güne sıkıştırılmamalı
Torun istiyor daha ne olsun (evlenmedim bile) 🙈
Anneme hediye buldum ben
Bugün anneler günümüydu 😑
Ben tabiki. Anneme kendi resmimi hediye edecem
yeni bir telefon fena olmazdı
mutfak gerecleri alicam
Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun 💓💓💓
meraba canan
Canım anneme cep telefonu yakışır
Son model bir akıllı telefon fena olmaz.
En iyisi küçük ev aletleri olur bizimkine
Artik torunuyla goruntulu konjsma vakti
Anneme en güzeli mutfak aleti en uygunu sanırım.
benim anneme ev aletleri yeter de artar
Ev aletleri olsun madem
bence dua edinki anneniz var :)
akıllı telefon alman lazım
telefon onun için en iyisi 😉
ne kadar çok isterdim sana güzel bir hayat sunmayı
onu mutlu görmek her şeya değerdi
bence en güzeli telefon anneler için
telefon bence benden haberdar olur
Bütün işleri halledecek robot lazım bize
Süpürge makinesi olabilir
Telefonu var en iyisi çiçek almak
Kişisel bakım ürünleri :))
Annem teknolojiye öok
Annem teknolojiye çok meraklıdır. benim Cep telefonumu ablamdan bile iyi kullanıyor vallahi 😊. Teknosaya yolumuz düşerse kesemizede uyarsa bir telefon alırız belki
İndirim çeki armagan edin de bir iphone alalım
Annelerımız olmadan bizde olmayız :)
Anneler melektir candır