Kız arkadası olan bır erkek ve hesabındakılerı merak edıyorum gormem lazım takıpcı nasıl satın alınıyor? Guvenlı sekılde
Cevabın nedir?
takipci kascan bn ole yptm bin tkipci kasdm 100 foto ekledm hepsini 40 50 kisi hile yaptim cok ugras gerekcok
05 Yorumla
Soran+1 yılAy nası yaptın takıpcı nasıl satın aldın anlatır mısın
Soran+1 yılBu sıtelere uye. Mı olmak gerekıyor
Paralı mı bıde
Soran+1 yılTamam bakarım sagol
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilisi olan bir erkeği neden takip etmek istiyorsun ki
037 Yorumla
Soran+1 yılGormem lazım
Cevap sahibi+1 yılNeyi 😂
Soran+1 yılOnları ıste ne alemdeler dıye mesela
Cevap sahibi+1 yılEline ne geçecek ki ve sevgilisi olan adam öyle her hesabı onaylamaz herhalde
Soran+1 yılIste nasıl bır heswbı onaylar onu sordum aslında
Cevap sahibi+1 yılBilemem benim sevgilim var hesaplarımı o yönetiyor bayanları genelde onaylamıyor hele hesap yeniyse saçma takipçileri varsa yorumlarında arkadaşı falan yoksa hemen basiyo engeli
Soran+1 yılPof
Cevap sahibi+1 yılÖyle isteğe karşılık hemen istek atıyor kabul etmezse hemen siliyor kabul ederse önce inceliyor tanımıyorsak ya da sahteyse engelliyor zor bu işler
Soran+1 yılBana takıp atar yanı once oyle mı :(
Cevap sahibi+1 yılEğer kızda giriyorsa hesaba bakar ama tek erkek giriyorsa o kadar incelemez
Soran+1 yılHesabım kapandı :( ınstagram kapattı sanırım gıttı butun emegım bosa of ya
Cevap sahibi+1 yılbir adamın senle olacağı varsa olur kısmet bu işler boşver bence zaten uğraşma zorla kimseye sevdiremezsin kendini
Soran+1 yılBana bakıyo ya ama benı tanımıyo tabı adımı dahı bılmıyo
Baska bı kıza bakarken hıc gormedım yanı kımseye bakmazkrn bana bakması kafamı karıstırıyo
Cevap sahibi+1 yılTamam da istese gelir tanışır bir yolunu bulur adını öğrenir bunları yapması gerekir sadece bakıyor diye istiyor anlamına gelmez karıştırma kafanı
Soran+1 yılSevgılısı var gorunurde gelıp nasıl tanıssın
Ya neden bakıyo pekı :( cok realıstsın sagol
Cevap sahibi+1 yılBence sende dikkatini çeken bir şey vardır ondan bakıyordur ama sevgilisinin verdiğini senin veremeyeceğinin farkında olduğu için de ondan vazgeçmeyip seni şu an olduğun duruma getirmek istiyordur yarın öbür gün konuşsan sevgilinden ayrıl ne istersen yaparım durumuna da getirir seni ayrıca gerçekçi olmak öyle düşünmek iyidir daha az canın yanar
Soran+1 yılBen ona sevgılısının verdıgını veremem evet dogru dusunuyo eger bunu dusunuyosa cınsellık yasamam cunku.. yok cıdden tesekkur ettım realıst mantıklı geldın bana
Yanı benden daha guzel kıxlara bakabılır manken gıbı kızlar gecıyo onunden mesela herkesın donup baktıgı tıpler bu kızlar ama cocuk benle ılgılendıgı gıbı onlarla ılgılenmıyo bana neden oynasın kı ben de o kısmı anlamadım.. kafam cok karısık
Cevap sahibi+1 yılHerşey güzellik değil bazen bir koku hosuna gider bazen bir hareketin hoşuna gider dikkatini çekecek birşey yapmışsındir ama dediğim gibi dikkatini cekmissin ama sevgilisinden vazgeçeceği derecede degil böyle durumda ilk adımı atacak kişi sen değilsin o şansını hic zorlama akısına birak olağan şekilde devam et geleceği varsa gelir mutlaka
Soran+1 yılHaklısın ya evet.. neden gızlısın keske acık olsa profılın sana arada danısmak ısterım musaden olursa tabı.. bır abı gıbı yaklasıyorsun tesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılTabi neden olmasın danisabilirsin kardeşim olarak aklım yettiğince akıl vermeye çalışırım da nasıl bulcaz da takiplesicez hadi ben gizliyim sende gizlisin
Soran+1 yılSen cıkarsan ben sana ozelden yazabılırdım🙈
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapicagimi bilmiyorum desem biliyorsan söyle
Soran+1 yılBen de bılmıyorum🙈😂
Cevap sahibi+1 yılÇözdüm ben
Soran+1 yılNasıl yaptın
Cevap sahibi+1 yılMobilden olmuyormus siteyi tarayıcı ile açınca oluyor sayende bende bir sey ögrendim
Soran+1 yılFotodakı sen mısın acaba
Cevap sahibi+1 yılEvet benim ne oldu ki bu tipe bu mantık fazla mi
Soran+1 yılEstagfurullah o da nerden cıktı.. 23 yasında gorunmuyo kardesın gıbı duuryo o yuzden merak etmıstım troll mu dıye
Cevap sahibi+1 yılYok benim biraz bebek suratlılik var sülaleden kalma genetik çözüm bulamadık daha yapacak bir sey yok yani
Soran+1 yılOlabılır canım kımısı yasından buyuk gosterıyor ondsn sıkayetcı kımı de kucuk gosterıyo hangısı daha ıyı tartısılır.. profılın aklımda bısey takılırsa aklıma bı gelısme olursa sorabılırım degıl mı ozelden🙈
Cevap sahibi+1 yılAynen şahsen ben şikayetçiyim hala sigara alırken kimlik gösteriyorum ben yaşamayan bilemez zorluğunu ayrıca tabiki sorabilirsin bu sitenin amaci bu zaten yardımlaşmak yine gizlesem bulursun herhalde
Soran+1 yılBulurum bulurum cok sagol
Hıc takılma bence ayrıca demın yanlıslıkla kırmıs olabılıırm kusuruma bakma.. saglıklı ol gerısı onemsız o kadarını soyleyım
Cevap sahibi+1 yılYok alışkınım kırılacak bir hususta yok aksine şanslı olduğumu düşünüyorum çoğunlukla insanlar yaşını gizlemek için servet harcıyor bende ki Allah vergisi o yüzden kırılmam bu konuya
Soran+1 yılOh en guzelı kesınlıkle boyle yap cok sanslısın
Tekrar tesekkurler bu arada ıyı geceler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler
Soran+1 yılSana da sagol
+1 yılTakipci kas. Resimleri atarken zaman farkı 1 2 gun olsun
18 Yorumla
Soran+1 yılTakıpcı nası kasılır kı
- +1 yıl
takip et. Niye eksiledin?
Soran+1 yılYa yenıyım burda yanlıslıkla oldu sanırım haberım tok eksıledıgımden
- +1 yıl
2 oldu mk eksi ncnfnxk
Soran+1 yılAy ben mahvettım djdjd
Soran+1 yılSımdı bı tane artıladım bı eksıye dustu
- +1 yıl
ahahah sagol zncnf
Soran+1 yılNe demek her zaman zıhahah
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılNe istiyorsunuz biz Erkeklerden yeter ya? Beni de biri sürekli fake hesap açıp takip ediyor.
050 Yorumla
Soran+1 yılSevgılın olsa nasıl bır fake adresı kabul ederdın pekı
- +1 yıl
Çevremde olan biri ortak arkadaş olan ve benimle aynı okuldan veya aynı ortamda bulunabilecegim biri olmalı. Fake olduğunu kesinlikle anlarım. Ama sevgilim varsa odur diye düşünür fotoğraf beğenmem
Soran+1 yılTakıbı kabul eder mı yanı
- +1 yıl
Ne kadar takipçisi var? Ve takipçisi takip edilenden fazla mi
Soran+1 yılCocugun mı yoksa benım fake hesabımın mı?
Ben henuz hesabı acmadım ama 50 kısı takıp edıcem 10 gonderım olacak 200 de takıpcım olacak
Cocugun ıse 31 gonderı 274 takıpcı 282 de takıp ettıgı var- +1 yıl
Kabul eder o zaman kesin. Anlamaz zaten biri uğraşıyor benimle o yüzden anlıyorum ben fake olduğunu. Böyle seninki gibi bir fake hesap. Mesaj attım. Okudu ama cevap vermedi ben bir mesaj daha attım cevap yok engelledim sonunda. Hesapla hiç ortak bir şey de yok basbayagi benim için açılmış.
Soran+1 yılBen sımdı sahte takıpcı kasıcam 200 tane falan
Ama hesabımın adı ve kullanıcı adı ne olsun
Sımdı sevgılısı oldugu ıcın kız hesabını kabul etmez erkek hesabı olsun dımı cocuk fblı mesela fblı adam dıue mo acsam hesabımı- +1 yıl
Kız olmasının hiç bir önemi yok. Onunla ortak arkadaş olsun yeter. 270 kişinin tamamını tanıdığını sanmıyorum. Sevgilisi de tek tek takipçilerine bakmıyor demek ki. Sazan kabul edecektir her türlü. Mesela onunla aynı üniversite demiş gibi göster kendini. Ya da lisedeysen aynı lise gibi dershane gibi
Soran+1 yılNe bıleyım kız olursa cekınır kabul etmex dıye dusundum. Ama takıpcı ve takıp sayısı cok yakın tanıyodur bence hepsını. Onun arkadaslarından bırkac kısıyı daha mı takıp edeyım yanı kendımı ya da unı adını mı yazsam bıoya o yeter mı fblı adam dıye ama aynı okuldan
- +1 yıl
Aynen fb ve uni adı olsun kesinlikle. Aynen bir kaç arkadaşını ekle ki bu beni nerden buldu demesin.
Soran+1 yılHmm tamam aynı unı adı ama nedense bırkac arkadası takıp etmısım ve fake fotolsr ama neyse hesabımı kılıtlerım fotolarımı goremez benı gerı takıp edemeyecegıne gore
- +1 yıl
Aynen gizli olursa o da istek atar
Soran+1 yılHadı ya ıstek atmasa daha ıyı olur cunku mesela toplam on gonderım olucak ya hepsını aynı gun atıcam mecburen vaktım yok cunku her gonderı ıcın ıkı gun beklemeye bıran once hesabı acıp takıp etmem gerekıyor. O tlaıp ederse bekletırım gormemelı hesabımın ıcerıgını o sadece ustten genel takıpcı sayımı gonderı sayımı gorsun hesabım gızlıyken de ortak arkadaslarımız gorunur mu ınstada
- +1 yıl
Görünür aynen. Aynı gün atarsan 10 tane atma iki üç at yeter. Bir ona istek atmadan önce şu takipçi artırma sayfalarını takip etmeyi bırak.
Soran+1 yılHesabım gızlı olucak xaten o nası gorsun kı o hesapları tskıpledıgımı
- +1 yıl
Onlar ediyorsa görünür. Senin ettiğin görünmez
Soran+1 yılYok canım o takıpcı kasma sayfasını takıp etmıyodur ordan cıkmaz yanı
Ay cok heycanlıyım yarın baslıycam hesap kurulumuma golden takıp dıye bı sıte varmıs gırıs yaptıgın anda 200 takıpcı verıyomus takıpcı hallettıkten sonra fblı bır foto ardından fblı bır user name ıslem tamam dua et de kabul etsın ya onca ugrasıcam :(- +1 yıl
Yok yani böyle şeyleri fake hesap takip eder belli etme diye. Senin niyetini bilmiyorum olanlar hakkında hiç bir fikrim yok. O yüzden hayırlısı ne ise o olsun diyeceğim.
Soran+1 yılHahaa kotu bı nıyetım var mı sence ask olsun :/
- +1 yıl
Bilemiyorum. Çocuğu sevgilisinden ayırıp sevgili olmak istiyorsun. Kız ne yapacak Bu durumda? Bir de bu durumda çok umutlanma çok uzulursun. Etrafta bir sürü sap var. Onlara şans ver.
Soran+1 yılYanı şöyle bırbırını sahıplenmemıs tek nıyetlerı cınsellık gıbı gorunen bır cıft cocuk benımle ılgılı yanı sevgılılermı yoksa oyle takılıyolar mı bılmıyorum benım zaten ayırmak gıbı bır nıyetım yok hesabı acıp sadece bakıcam cunku ılıskılerıme ve kendılerıne daır hıcbır fıkrım yok
- +1 yıl
Derdi sadece cinsellik olan adam sana acı cektiririr kullanır atar aşık falan olmaz. Yine de sen bilirsin. Ömür boyu pişman olacağın bir şey yapma. Tabi genciz ya içimizde de kalmasın bazı şeyler.
Soran+1 yılBen cınsellık yasamam benı sevmeyı ogrenır belkı
HEsabı actım ama ınstagram kapattı sıkaet mı aldım acaba of gıttı guzelım hesap :(- +1 yıl
Hadi ya niye kapandı? Birilerinin fotoğrafını izinsiz paylaştığın içindir.
Soran+1 yılCok takıp ettım falan belkı ondandır
- +1 yıl
Hiç mi açılmıyor?
Soran+1 yılEvet kullanıcı bulunamadı dıyo sılınmıs arattı arkadaslar cıkmıyomusum da..
- +1 yıl
Birileri şikayet etmiştir.
Soran+1 yılAllah kahretsın
- +1 yıl
Sayende emin oldum sevdiğim kız benim için fake hesap açmış.
Soran+1 yılNası emın oldun
Soran+1 yılO da senı sevıyo yanı ne guzel sevındım sızın adınıza hayırlı bıseye sebep olduysam
- +1 yıl
Sorduğun soru sayesinde. Kızlar hiç usenmeden yapıyorlar bu tür şeyler.
Soran+1 yılTabıkıı merak ve ne olup bıtıyo ogrenme ıstegı yaptırıyor bunu muhtemelen tahmın ettıgın kısı yapıyodur ıkınız de bırbırınızı sevıyosunuz madem bıseyler yapsanıza..
- +1 yıl
Aramız iyiydi açılınca reddetti cabaladim yine reddetti. Çok kırıcı bir şekilde hem de. Ben de artık onu görmezden geliyorum. Ama bir süredir pişman gibi. Bak söyle bir fake hesap var. Hiç ortak takip edilen eden yok. Beş foto var. Beş altı günde aralıklarla eklenmiş. Birbirlerine çok benzemiyorlar ve eskiler. Bir sürü takipçi kasma sayfasını takip ediyor. Beni nasıl bulup ekleyebilir ki? Adımı yazıp çıkarmış resmen. Ayrıca fake kardes hangi arkadaşimsin diye mesaj attım okudu ama yazmadi. Kesinlikle bu o kız.
Soran+1 yılEvet odur ama sımdı ıcgudusel olarak senle ılgılenıyo senı sevdıgınden emın degılım seven ınsan acıldıgın an kabul ederdı uzstmazdı bu kdar..
- +1 yıl
Ilgilenmem hoşuna gidiyor yavaş yavaş sevecek gibi. Ama fake falan ne gerek var ki buna? Okulda da geçen benim sınıfa gelip derse girdi. Sonra beni kesiyordu. Ben bakınca gözlerini kaçırmadi. Umursamadim.
Soran+1 yılUmursamadıgın ıcın delırıyo egosu zedelendı ıcten ıce devam et zorla bakalım sonucunda gelıp konussun fake hesapları da kabul etme hepsını cıkar lıstenden hesabını fa gızle onu senle gelıp dırekt konusmaya mecbur et
- +1 yıl
Kesinlikle öyle sonunda da ben de sert konuştum yalvarmadim hiç. Egosu çok. Gelir değil mi sence? Çok seviyorum onu. Engeller falan zoruma gidiyor.
Soran+1 yılKorktugun an kaybedersın bak sen takmadıkca o gelıyo sevıyosa enınde sonunda gelır merak etme
- +1 yıl
Aynen öyle. Öyle devam edeceğim ta ki o yalvarana kadar.
Soran+1 yılBol sanslar
- +1 yıl
Sağ ol sana da
Soran+1 yılSagol
- +1 yıl
Aslında ara sıra senle dertleşebiliriz. Mesaj atarsan bana. Birbirimizin dilinden anlıyoruz. Hem gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz
Soran+1 yılHmm baya kız takıp edıyorsun o neden dertlesıyo musunuz?
- +1 yıl
Yok ya. Sorduğum sorulara güzel cevap verenler onlar. Çok yardımcı oluyorlar ben de bir şey olunca sormak için kaybetmemek için takip ediyorum
Soran+1 yılHı anladım o zaman
- +1 yıl
Cogunu sildim bugün gerçi bu siteden bıktım bırakacağım ama.
Soran+1 yılNeden sıldın bı sey mı oldu
Neden bıktın
+1 yılGönderi paylaş ve birkaç gün geçsin aradan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUrun reklami yapan bir firma gibi hesap ac
00 Yorumla
+1 yılbaskasini resmini kullan
015 Yorumla
Soran+1 yılTakıpcı kısmı ne olucak
- +1 yıl
baya bir resim kullan takip edilirsin biraz acik olsun
Soran+1 yılTakıpcı nası kasıloyor
- +1 yıl
bu program var unuttum ama
Soran+1 yılTuh
- +1 yıl
ogrenirim yarin ama
Soran+1 yılCok sagol haber bekloyorjm
- +1 yıl
yarin hatirlat bana
Soran+1 yılTamam aklımda ıns
Soran+1 yılUcretsız bıseyler olursa sevınırım
- +1 yıl
ucretsz
Soran+1 yılOgrenebıldın mı hatırlat demıstın de
- +1 yıl
unuttum valla :)
Soran+1 yıl:(( pekı
- +1 yıl
kb ya hatta bugun sporda yanyanaydin cocukla :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Fake bır ınstagram hesabını ınandırıcı kılmak ıcın neler yapabılırım? Yenı acıcam tavsıye lutfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım