İnternet & Teknoloji İnstagramda bu gercekden işe yariyormu bi hesabi engeleyince o hesap baska fake acamiyormu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu gercekden çalışıyormu ki? Denedim ama olmadi sanki nasil yapabilirim? İnstagramda bu gercekden işe yariyormu bi hesabi engeleyince o hesap baska fake acamiyormu? Cevapla İş Soruları Engel Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ilterkanm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl O hesabin kullanildigi cihazlarda açılan yeni hesapları engelliyor işe yariyor yani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sağol bi tanıdım birsürü fake hesabını engeledim kendi hesabimdan bidaha beni bulamaz insallah Yorumla Soran +1 yıl Işe yariyormu onu merak ettim Yorumla ilterkanm +1 yıl Yarar Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aynı telefon ile hesap açacak sonuçta. O telefonun bir kimlik numarası var ve onu her halükarda tespit ediyor. :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani demek istedim işe yariyormu? Yorumla Soran +1 yıl Gercekden hic bi fake açamiyormu? Yorumla technocrates +1 yıl Fake açabiliyor ama size erişimi mümkün olmuyor. Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 663 cevap paylaştı. Tabii ki. fake hesaplara yer yok. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen denedinmi gercekden işe yariyormu bu? Yorumla Soran +1 yıl Yani bidaha fake açamaz değil mi? Beni sorup Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Hayır açamaz. hatta ben bir seferinde fake hesabını engelledim. o sırada orjinali de engel yemişti :D Yorumla Soran +1 yıl Seninle deneyelimi bi Yorumla Soran +1 yıl Seni eklim gercek hesabimi verim engele onu bakacam sadece calisiyormu diye? Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Peki Yorumla
onlyfriends Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İşe yarıyor sjjhjh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla sanki bende calisiyor yaa Yorumla Soran +1 yıl Calismiyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O hesabin kullanildigi cihazlarda açılan yeni hesapları engelliyor işe yariyor yani
Sağol bi tanıdım birsürü fake hesabını engeledim kendi hesabimdan bidaha beni bulamaz insallah
Işe yariyormu onu merak ettim
Yarar
Aynı telefon ile hesap açacak sonuçta. O telefonun bir kimlik numarası var ve onu her halükarda tespit ediyor. :)
Yani demek istedim işe yariyormu?
Gercekden hic bi fake açamiyormu?
Fake açabiliyor ama size erişimi mümkün olmuyor.
Tabii ki. fake hesaplara yer yok.
Sen denedinmi gercekden işe yariyormu bu?
Yani bidaha fake açamaz değil mi? Beni sorup
Hayır açamaz. hatta ben bir seferinde fake hesabını engelledim. o sırada orjinali de engel yemişti :D
Seninle deneyelimi bi
Seni eklim gercek hesabimi verim engele onu bakacam sadece calisiyormu diye?
Peki
İşe yarıyor sjjhjh
Valla sanki bende calisiyor yaa
Calismiyor.