Açtığım hesapları tek kullanımlık mail ile açıyorsum ve vpn kullandım hep sonra kalıcı oleak sildim
olay şu eski sevgilimin görüştüğü kıza yazıyordum ara ara. Kıza diyom ki görüşüyorsan söyle o yok diyor. Hatta ara ara eski sevgilimin görüştüğü kişileri bile söyledim biliyordu falan karışık biraz. Açtığım hesaplar gizli hesap ve takşp takipçi 0 dı. ve sonra kalıcı olarak sildim hep. Bugün de yazdım dün görüşmüşsünüz niye söylemiyorsun dedim sen psikoloğa görün falan dedi görüşmüyorum dedi. Sonra yazdıklarıma cevap vermedi. Bende kendi yazdıklarımı geri aldım sildim yani. Dedi ki silince kaynoluo mu sanıyorsun. Bende hesbaı sildim. Daha önce açtıklarımı da silmiştim bişey olur mu
olay şu eski sevgilimin görüştüğü kıza yazıyordum ara ara. Kıza diyom ki görüşüyorsan söyle o yok diyor. Hatta ara ara eski sevgilimin görüştüğü kişileri bile söyledim biliyordu falan karışık biraz. Açtığım hesaplar gizli hesap ve takşp takipçi 0 dı. ve sonra kalıcı olarak sildim hep. Bugün de yazdım dün görüşmüşsünüz niye söylemiyorsun dedim sen psikoloğa görün falan dedi görüşmüyorum dedi. Sonra yazdıklarıma cevap vermedi. Bende kendi yazdıklarımı geri aldım sildim yani. Dedi ki silince kaynoluo mu sanıyorsun. Bende hesbaı sildim. Daha önce açtıklarımı da silmiştim bişey olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Acil arkadaşlar bilen yok mu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellllll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
www.google.com/.../amp
28 gün giriş yapmazsan siliniyormuş. Kalıcı olarak.
Onu sormadım
Neyi sordun
Şikayet edilse bulunur mu doğru söyle ama
Sanmıyorum bulunacağını instagram kullanıcısı yazar zaten isimde. Ama bana sorarsan zaten karşı taraf seni biliyor.
Yok bilmesi imkansız. Tek kulaknımlık mail işe açtım vpn kullandım ama ip adresi işte. Kesin biliyo musun
Yok bulamazlar. Vpn kullandığın için ip gizlenmiş oluyor
Korkmadım değil
Korkamana gerek yok.
Sağol teşekkür ederim
Hesabı silinse bile konuşmaları silmemissen "instagram kullanıcısı" olarak karşı tarafta çıkıyor. Mesajlarida silmişsen sorun yok
Sildim ama ss almış
Yapacak bir şey yok geçmiş olsun
Bulunabilir mi