İnternet & Teknoloji İnstagram da fake hesabı olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bana verebilir mi iki dakikacık. Birine bişeyi haber vermem gerek sadece. Çok önemli bi durum varda Güncellemeler1 yıl Teşekkürler hallettim ☺️ İnstagram da fake hesabı olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Leonardo748 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Yok ulan yok. Olsa da niye veriyim sana. Başınıza iş açar bu hain. Sakın hesabınızı vermeyin. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok be. benim ki beni engellemiş tripliydi. Acil bi durum vardı gerçekten mail attım. Herkes i böyle tanımadan yaftalama Yorumla Soran 1 yıl Hallettim zaten Yorumla Leonardo748 1 yıl Aferin. Yorumla Soran 1 yıl Hem napacam sanki senin fake hesabını 😂orijinal olsa verme tabi ki de fake dedim Yorumla Leonardo748 1 yıl Aferin Yorumla
BirAşkınFırtınası Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Dm ye girersen aklın çıkar 😁😁 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂kimlerle ne konuştuysan Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Valla çarşı karışık baya müze gibi bildiğin 😁 Yorumla
Alparslan91 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Var da ulu orta mi verelim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesaj atim Yorumla Alparslan91 1 yıl Tm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen söyle ben yazarım jdjdjdj 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sana güvenemem yazıp sileceğim hemen Yorumla Soran 1 yıl Şifresini değişirsin 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl No thanks xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok ulan yok. Olsa da niye veriyim sana. Başınıza iş açar bu hain. Sakın hesabınızı vermeyin.
Yok be. benim ki beni engellemiş tripliydi. Acil bi durum vardı gerçekten mail attım. Herkes i böyle tanımadan yaftalama
Hallettim zaten
Aferin.
Hem napacam sanki senin fake hesabını 😂orijinal olsa verme tabi ki de fake dedim
Aferin
Dm ye girersen aklın çıkar 😁😁
😂kimlerle ne konuştuysan
Valla çarşı karışık baya müze gibi bildiğin 😁
Benim vardı ama onu da dondurdum
Var 🙄🙄
Var da ulu orta mi verelim
Mesaj atim
Tm
Sen söyle ben yazarım jdjdjdj
Sana güvenemem yazıp sileceğim hemen
Şifresini değişirsin 😅