X şahısına yaz diyor yazıyorum mesaj kutusuna yönlendiriyor ama hiç bir mesaj ve konuşma başlamıyor nedendir kafayı yicem. Neden letgo'da mesaj gönderemiyorum?letgo uygulaması
Letgo'da satıcılara mesaj gönderemiyorum. Neden olabilir?
Sadece bir kişide oluyorsa senle veya uygulamayla alakası yok letgo da sapık ve şerefsiz dolu şikayet edince profil hemen kalkmıyor ama ürünler siliniyor ve o kişiye daha önceden mesaj atmış dahil olsan profil silindiğinden mesaj atamıyorsun yok hiç kimseye mesaj atamıyorsan uygulamayı sil ve tekrar yükle
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeni tavsiye ederim. Düzelmezse internetini kontrol et. Wi-Fi ile deniyorsan mobil ile, mobil ile deniyorsan Wi-Fi ile dene. Daha da atamıyorsan uygulama kaynaklıdır, letgo ekibi ile iletişime geç.
İnternetini kontrol et öncelikle. Diğer uygulamarda iletim sorunu yaşıyor musun? İnternetinde sorun yoksa uygulama kaynaklıdır. Kaldırıp yeniden yükle. Sorun devam ediyorsa, belki engellenmiş olabilirsin. Uygulama geliştiricileriyle iletişime geç.
şu an ben de aynı sorunu yaşıyorum. Uygulamayı yeniden yükledim. Letgoya yeniden abone oldum. Pc den letgoyu açıp denedim. Yurt dışı ip adresinden giriş yapıp denedim. Sonuç aynı. Letgoda mesaj gitmiyor. Herkezde aynı durum varsa genel bir uygulama hatasıdır diye tahmin ediyorum
Sorunu çözdüm. Yurdışı ip den giriş yapınca sistem adres olarak orayı gösteriyor. Yani sistemi kandırmış gibi oluyor. Bu da letgo tarafından fark ediliyor ve hesaba bloke konuyor. Mesele bundan ibaret. Tabi bu durumu fark edince defalarca letgoya mesaj gönderdikten sonra hesabım aktive edildi.
En İyi Cevaplar