İş yerinde küfür sayılıyor işletme sahibi kadın duydu halbuki müşteri duymamıştı 😅 sinsi beni o attırmıştır. Sen bı muhattap ol o herfilerle ama avrat dümdüz giderdin ben yine Kendi kendime konuştum:))
Sen çalışıyor musun askerde misin anlamadm? Garsonluk çok zor iş asılan erkekler var ama birde m*l olmasa bir çayı elli sefer getirtiyor çay açık , diyoki kapalı olmuş ama çayı kendisi içmiyor 😂 başkası içiyor bu kadar m*l. İmamin abdest suyu olmuş daha diyorki bu çay kapalı 😂
Evet insanlar çok anormal insanla muhattap olmuycagin işte çalışcaksn :)) ama o adam harbi sorunluydu o gün belkide 52 kere gittim o masaya biliyorum ki o masa bide tuhaf tuhaf bakışları var kime yaranmaya çalışıyorsa sanane olum milletin çayından kendisi asla bişey içmiyor dedektiflik yapıyor 😂 kıl olurum böyle insanlara , iyi bakalım hayırlı tezkereler.
Kapalıysa kapalı iç demi ben misafirlere de uyuz olurum böyle herşeye kulp bulan yok ben kulplu bardak isterim , ben şeker isterim. ben isteyemem ya susarım bı bardak su isteyemem herkes farklı , giderim evimde içerim suyumu ama ikram etmeyene sen şunu getir bunu getir demem
Bizde de vardı bitane iyi ki akraba değil neyseki kurtuldum ondan aile terbiyesi almamış :)) ben şunu yiyemem bunu yiyemem utanmadan menü hazırlatır 😂 sevmediği şeyleri çöpe döker değişik bı tip. işte garsonlara bu şekil davrananlarda bu tip insanlar evinde hiçbir iş beceremez milletin ashabiyla uğraşır, otur evinde yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Xperin silinmiştir kanka
Niye siliniyor durduk yere?
Giriş yapmayınca veya suç işleyince oluyor. Napcan mesaj atıp amaaan 😂
Suç mu 😅
Hayır bu bana hakaret ne demek xperin yetersiz
Yani birine sövmüşsündür falan ahdhsh ne bileyim ben suç çok. İletmen gereken mesaj varsa iletebilirim
Yok o yazınca yazabiliyormuşuz 😅 evet küfrediyorum ne yapayım canımı sıkıyorlar
Haklısın ya insanın sövesi geliyor ama ben sövmüyorum hiç terbiyeliyim galiba 😅
Üstü kapalı yazıyorum aslında
Modlar mal değil o kadar ya fazla şeapma sen. Bende reelde çok küfür ediyorum ama sadece askerde olduğum için
Reelde bende ediyorum
Ben etmiyorum la askerdeyim diye sövüyom sadece yoksa çok sövmem gibi shdhsg
Askerde napiyon ben ediyorum ya bı kere çalışırken dayanamayıp slkmıdrr nedir dedim duyuldu 😅
O sövmek değil ki 😂 mesela bana işkence yapıyolar ben ana avrat düm düz ahdhshdhshhd
İş yerinde küfür sayılıyor işletme sahibi kadın duydu halbuki müşteri duymamıştı 😅 sinsi beni o attırmıştır. Sen bı muhattap ol o herfilerle ama avrat dümdüz giderdin ben yine Kendi kendime konuştum:))
😂😂 değişik. Hayırlısı ya düzelcez inşallah az kaldı ahdhgs 2 ay sonra kurtuluyom angaradan
Sen çalışıyor musun askerde misin anlamadm? Garsonluk çok zor iş asılan erkekler var ama birde m*l olmasa bir çayı elli sefer getirtiyor çay açık , diyoki kapalı olmuş ama çayı kendisi içmiyor 😂 başkası içiyor bu kadar m*l. İmamin abdest suyu olmuş daha diyorki bu çay kapalı 😂
Garsonluk zor cidden ya insanla uğraşması sıkıntılı. Ben askerim kanka 2 ay sonra bitiyor
Zorunlu askerlik yani
Evet insanlar çok anormal insanla muhattap olmuycagin işte çalışcaksn :)) ama o adam harbi sorunluydu o gün belkide 52 kere gittim o masaya biliyorum ki o masa bide tuhaf tuhaf bakışları var kime yaranmaya çalışıyorsa sanane olum milletin çayından kendisi asla bişey içmiyor dedektiflik yapıyor 😂 kıl olurum böyle insanlara , iyi bakalım hayırlı tezkereler.
Çaya tükürüyosundur sen kesin sjhdhshs
Yok kanka onu dolduranlar yapsa iyi olurmus 😂 ya da üzerine devirseydim yanlışlkla haketti 🤣
Hangi şehirdesin kanka sen ordan uzak duralım başımıza bişey gelmesin shdhsh
Kapalıysa kapalı iç demi ben misafirlere de uyuz olurum böyle herşeye kulp bulan yok ben kulplu bardak isterim , ben şeker isterim. ben isteyemem ya susarım bı bardak su isteyemem herkes farklı , giderim evimde içerim suyumu ama ikram etmeyene sen şunu getir bunu getir demem
Sen kurtul 🤣
Ben de öyleyim ya üstelemem yani ama insanlar cins cins işte
Senle aynı kafadayız bir yer bulmamız lazım dünyadan uzak shhdgshs ölünce artık
Bizde de vardı bitane iyi ki akraba değil neyseki kurtuldum ondan aile terbiyesi almamış :)) ben şunu yiyemem bunu yiyemem utanmadan menü hazırlatır 😂 sevmediği şeyleri çöpe döker değişik bı tip. işte garsonlara bu şekil davrananlarda bu tip insanlar evinde hiçbir iş beceremez milletin ashabiyla uğraşır, otur evinde yap
Sen sektörr değiştir bebiş yoksa bu yaşında kanser olcan zhdhshdb
Evet bir yer bulalım dünyadan uzak 😅
Yurtdışında garson çok değerli ve saygılı davranıyolar
şu an yapmıyorum zaten :) ben milletle uğraşmam
Konu nerelere geldi ya 😂 sen mesaj atmaya çalışıyodun en son shdhs
Evet
Xper kas biraz daha en iyisi
😂
Gerek yok , iyi günler
İyi günler kankam 😂
Olur öyle şeyler
olur