Babama nasıl bilgisayar aldırırım?

Babama nasıl PC aldırırım lütfen yardım edin fazla ısrar edince kızıyor sınıf arkadaşlarımın erkeklerden hepsi mi csgo GTA v konuşur ya benim balım veya şansım mı ne benim bilgisayar 1.6 efsane kasıyor taşınmadan bf 2 de kasmadan oynatabilen bilgisayar MC yi kasmadan oynatabilen bilgisayar taşındıktan sonra efso kasmaya başladı nakliye şirketi parça mı değiştirdi ne ya anlamadım 1.6 da kasiooo ya millet 100 TL te PC topluyor göruom videolarda 1.6 MC kasmadan oynatio benim bilgisayar hurda olmayı beklıo açılırken ölmekniçin dua edip nakliye şirketi galiba bir bokluk yaptı ya neyse arkadaşlarım CS go oynuo hecelere kadar BN watsapp tan onların gece koltukları selfıe lere bakiom ya valla ya bütün sınıf takı erkekler oyun konusuo ben dinliom mk daha hayatımda hiç csgo GTA v watch dogs... Yani ben balımı sikem alırız diolar alamıyacağım notları istiolar bana yardım edin camdan asla atsammı şansına sıcam mal mal forumlara issiz gibi saatlerimi harcıyorum oyun yok hayatımda hayır durumumuz da iyi gidiom hay şansım ballı insanlar
Bıçakla tehdit
Para biriktir
İntihar numarası
Ders çalış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ondan ziyade alamıyacağım notlar istiyor yani takdir hiç alamadım ki lise 3 e kadar
Babama nasıl bilgisayar aldırırım?