İyi günler herkese
Renault Clio
Hyundai i20
Bmw X5
Opel Astra
Mercedes C serisi
Audi Q2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Polo 1.2 tsi otomatik olmadı corsa astra focus fiesta. Clio 1.5 dci öneririm yokuş kalkış asistanı süper yalnız otomatikleri var mı bilmiyorum ben bizzat manuel kullandım ve harikaydı. Yalnız clionun arka tarafı geniş ve arka cam küçük. Bu nedenle parkta sorun yaşabilirsiniz. Yakıt konusuna gelirsek clio mazotu koklar sadece. Bu da aklınızda bulunsun kızlar 👍🏻 Varsa sorular alırım cevaplarım 🙌🙂
Bence bayana fazla büyük. Siz ilk defa mı kullanacaksınız araba
Yok 4 senedir kullanıyorum😊 Bizde Peugeot 3008 var ona alıştım şimdi artık kendi arabama geçmeyi düşünüyorum. tamam araba kullanıyorum da detay ve özellik pek bilmem. hadi babama sorsam ama babam Suriye de görevde yok yanımızda. Üni 3. sınıfım. onun için buraya sorayım dedim. Ayrıca Clio nun park etmesi çok mu zor olur? Çok yardımcı oldunuz bu arada Teşekkürler:) Mutlu günler
Önemli değil 😊 Açıkça söylemek gerekirse ben kullandım clio 4'ü arka camın küçük olması park yaparken dar alanda biraz sıkıntıya yol açtı. Sen 3008 sürmüşsün onu süren clio'yu rahatça kullanır dert etme. Üni öğrencisi kızsın cüzdanı fazla açma clio al masrafı az yakıtı az. BMW falan seni yorar artı parçası da Renault'a göre pahalı 🙂
Haklısınız. Yardımınız için teşekkürler😊 Abimde aslında sizin gibi düşünüyor:) Onunla da fazla konuşmuyorum o da vanda özel h. Polisi zar zor sesini duyuyorum birde arabaları mı konuşacağım. Kısa konuşmamız da Clio önermişti. Gerçekten sizinde Yardımınız çok oldu çok çok çok teşekkür ederim. Hoşça kalın😊
Rica ederim alacaksanız 2. el alın 50 bin maksimum 70 bin olsun. Hasar kayıtlarına da baktırın ekspertiz yaptırın. Yanınızda mutlaka bilir kişi olsun
Artık komik gelebilir artık şu polis bu polis diyorum da yanlış anlamayın😊 Bizim ailede hemen hemen herkes polis 😊 kuzenimde İstanbul da Yunus. Alacağım gün yanıma gelcek o anlıyor arabalardan😊 Zaten onun da iki tavsiye ettiği araba vardı Opel ve Renault. Ama Renault daha çok hoşuma gidiyor. Tavsiyeleriniz için sağ olun. Mutlu günler
Maşallah aile aile değil emniyet teşkilatı🙂 Opel'i boşverin Renault iyidir. Ne kadar bir bütçeniz var ve nerede oturuyorsununuz
Araba alınır satılır uzun süreli olunca bakmazsan sorun çıkarır 😊 siz bilirsiniz ben size tavsiyelerde bulundum siz bilirsiniz 😊
O zaman size alıcağınız arabayla kazasız belasız bol mangallı günler. Aldıktan sonra ne aldığınızı yazarsanız memnun olurum 😊
İyi geceler
www.car-addicts.com/.../...ign-Side-Front-Rear.jpg
Mercedes a180 Cdi
hepsi arabayı da kadına erkeğe göre diye ayırana küfür ederim
Cevap
12Cevap
kadın için, genelleme yapiyorum hafif ve küçük olması gerekiyor hafiflik arabayı kolay kaldırabilmesi için küçüklük ise kolay park edebilmesi için bunların yanında tabi biraz da dayanıklı olmasını göz önünde bulundurursak opel astra en uygunu
Ortada x5 varsa diğer seçeneklerin bir önemi yok bence 😁
Kadin erkek bilmem, yeni hyundai i20 yi cok begeniyorum
Sana woswos Golf öneririm kullanıyorum rahat araba baya bayan arkadaşımda kullaniyor
Mecburi kalmadığı sürece bayanlar araç sürmese daha iyi olur.
burda bütçen düşükse kesinlikle clio
varsa Mercedes yoksa Hyundai candır
zaten şoforlüğünüz zayıf. ufak araba en iyisi
@pompidus bu konuda hiç de kalas değilim hanımefendi. 3 yıllık polisim. sürekli trafikteyim eğer bayan şoforü 200 metre geriden tanıya biliyorsam sıkıntı var demektir. kimi aynaya bakmaz kimi şeridi ortalar kimi sol şeridi kapatır 50 km hızla kimisi karşı yola geçmek için yolun tamamen boş olmasını bekler. bu konuda oldukça tecrübeli olduğum için bu kadar cesur konuşa biliyorum. ama gerçekten hakkıyla araba kullanan bayanlarda var onlara saygım sonsuz ama şu direksiyona oturunca biraz cesur olun biraz pratik olun sadece direksiyonu tutmayın iki elinizle
@pompidus hanım efendi gerçekleri söylemek kalaslık değildir ya da genelleme yapmam. ben sadece konu hakkında şahit olduğum olaylardan yola çıkarak konuşuyorum. erkekler de güzel araba kullanmıyor ben bunu da kabul ediyorum. özellikle şahinci denilen tayfa. ama ortada bir gerçek var. bayanlar araç kullanım konusunda zayıflar. yolda sadece siz araç kullanmıyorsunuz. sizin yapaçağınız hatalar diğer şoförlere de maal oluyor. çünkü korkarak araç kullanıyorsunuz. tereddütte çok kalıyorsunuz. sola döneceğiniz zaman 3 km önceden sol şeridi kapatıyorsunuz. artık bunları eğitim alarak aşmanız lazım. bence bayan şoförlere direksiyon dersi daha çok verilmeli. sizin nasıl araç kullandığınızı bilmiyorum ama kaza yaptığınız için geçmiş olsun
Hiç birisi. Bana 🏇 verin 🏇. 🐳
Mercedes C.
Açık ara Q2
BMW aşktır
BMV tabiki
Hepsi
X6 😊
mini cooper
Mercedes
İ 20
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar