VW Beetle, Mini Cooper gibi birçok aracı kadınlara daha çok yakıştırıyorlar. Açıkçası ben daha klasik ve hatta yer yer daha kaslı araçları kadınlara daha çok yakıştırıyorum. Kadının zerafetiyle birleşince efsane bir uyum ortaya çıkıyor. :) Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum tabii...
Ford Fiesta, Opel Corsa, Audi A1 ve A3, Renault Clio, Fiat 500X, Panda, Punto, Hyundai i10, i20, Seat Ibıza, Volkswagen Polo, Golf, Skoda Fabia, Dacia Sandero... say say bitmiyor.
Bence ford ranger tarzi arabalar , genelde trafikte ne zaman ranger suren bir kadin gorsem icinde minnak birisi bulunuyor. Aralarinda ki zitlik birbirlerini tamamliyor sempatik duruyor 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sportif
Ford Fiesta, Opel Corsa, Audi A1 ve A3, Renault Clio, Fiat 500X, Panda, Punto, Hyundai i10, i20, Seat Ibıza, Volkswagen Polo, Golf, Skoda Fabia, Dacia Sandero... say say bitmiyor.
Arabanın cinsiyeti yoktur. Araba tüm insanların rahatı için icat edilmiştir.
Arabayı bilmemde resimdeki hatun arabaya çok yakışmış 💥
önceleri küçük arabalar bayan aracı olarak bilinirdi ama artık suv araç tercih ediyorlar
Opel corsa mini cooper falan ufak arabalar :D :D :D
Opel Astra hacback birde Opel Corsa birde Fiat Palio birde Fiat Tipo SLX birde Fiat Punto
Kesinlikle
Bence ford ranger tarzi arabalar , genelde trafikte ne zaman ranger suren bir kadin gorsem icinde minnak birisi bulunuyor. Aralarinda ki zitlik birbirlerini tamamliyor sempatik duruyor 🤗
Pickup yakisyoriyorum ben koca tekerli kasali
Kullanmayı bildikten sonra hepsi yakışıyor bence.
Surebildikleri araba.
Arabanın ve eteğin minisi
Mercedes 👈👈👈
doblo ahsj
Mini
Passat yanında da aşiret çocuğu 🥵
Hundai i20 bence
Mini cooper
Mini
Mini Cooper
Aston martin
Jeep