Arkadaşlar Türk Telekom mobil hat kullananlar var mı? İnternet hızı filan nasıl... Geçiş yapma gibi bir fikrim var da Türk Telekom kullananlar bakabilir mi?türk telekom kullanıcı yorumları
Türk Telekom mobil hat kullananlar memnun musunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Türk Telekom hat nasıl?
Türkiye’de en çok kullanılan hatlardan bir tanesi olan Türk Telekom, Avea ve TTNET’in birleşmesi sonucunda kullanılmaya başlandı. Her hat operatöründe olduğu gibi çekme sıkıntısı olduğu yerler var ama eskiye göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Ben Avea döneminde kullanıyordum ve oldukça sıkıntılıydı. Çoğu zaman çekme sıkıntısı yaşıyordum, sonradan hattımı değiştirdim. Ancak Avea’dan sonra Türk Telekom olunca bu çekim meselesi üzerinde oldukça sıkı çalıştılar sanırım çünkü şu sıralar Türk Telekom hat kullananlar oldukça memnun görünüyor.
türk telekom yorumlar
Bence Türk Telekom’un en iyi yanı ise paket fiyatları, diğer operatörlere göre yüksek kullanım haklarını çok daha uygun fiyata veriyor. Türk Telekom hat kullanıcı yorumlarına bakacak olursan en çok fiyatlardan memnun olduklarını görürsün.
Mesela şu an Türk Telekom’da birçok avantajlı paket bulunuyor, göz atmanı tavsiye ederim. Faturasız hatlar için Bonkör Paketler, Havalı Paketler, Mis Paketler gibi birçok avantajlı paketi var. Faturasız paketler içinse Efsane Tarifeler, Aşmayan Tarifeler, Konuşkan Tarifeler gibi birçok tarifesi var. Takım tutuyorsan ve takımına bağlı bir taraftarsan mutlaka taraftar paketlerine de göz gezdir. Yaşın 25’i geçmediyse Türk Telekom Selfy avantajlarından yararlanırsın, gençlere özel avantajlı paketlerden de yararlanabilirsin.
türk telekom hat yorumları
Kısacası Türk Telekom hat almayı düşünüyorsan ilk önce çevrende Türk Telekom kullananlara hattın nasıl çektiğini, şu an kullandıkları tarifelerden memnun olup olmadıklarını, müşteri hizmetlerinin nasıl davrandığını sormanı tavsiye ederim. Çevrendekilere sor dememin sebebi yaşadığın bölgede çekim gücünün nasıl olduğunu öğrenmek için sonra internet üzerinden Türk Telekom kullanıcı yorumlarını incele, burada birçok yorum yapılmış zaten buradakilere bak ve en son kararını ver. Benim önerim bu şekilde, umarım çok sıkıntı yaşamadan geçip geçmeyeceğine karar verirsin.
En çok interneti veren onlar. Yıllarca vodafone kullandım en kazık fiyata en düşük tarifeler. 75 TL kendi içinde sınırsız 2 GB internet 1000 dk 1000 SMS. bu vodonun ama net hızı harikaydı.
3 aydır TT deyim internet hızı gayet iyi yeterli 50 TL 10 GB internet 1000 dk 1000 SMS Ayrıca 29 TL ek internet alabiliyor 10 GB daha ekliyorsun.
Evet bende türk telekom kullanıyorum. Tahhattüzlü içinde paketi. 1000 dk heryöne 1000 sms heryöne 15GB internet her ay ödemesini : 85 tl dir. Kötü mü? acaba
turkcele geçtiğim günden beri avea yı arar oldum o derece iyi bence İzmir bayraklida turkcell buyuk sorun 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
EN IYI INTERNET ALT YAPISI TÜRK TELEKOMDA RAHATLIKLA GEÇ TÜRKCEL SUPERONLINE BILE TELEKOMDAN HAT KIRALIYOR 81 ILDE FIBER AGI OLAN TEK KURUSLUS YANI TÜKCEL IYI FALN DEGIL SADECE PAHALI ISTERSEN SPEDYT TEST YAP YANI ARTIK SU ÖN YARGIDAN KURTULUN TÜKIYEDE BIR NUMARA TÜRK TELEKOM ÇUNKI ONDAKI ALT YAPI HIC BIRINDE YOK
İşe yaramaz. İstanbul göbeğinde mahalleye girdiğim an sinyal duduyor. Eve girince pencere kenarına koyuyordum. Neymiş o mahallede sinyal düşük planlamaya koyulmadi çalışma-) yürü git dedim kapat hati
Müşteri hizmetlerini ara güncelleme yapsınlar hiç çalışmıyorsa bu arada fiber yüzünden türktelekom daha iyi olacak gibi 4.5 g de ama 4.5 g ne işe yarayacak bence hiçbirşeye 4gb internetin var 300 mps internet anlamsız
Konusmasi falan da var. Zaten internet oldu mu whatsapp kullaniyorum. Yani sms pek de muhim degil. Ama dedigim gibi turkcell de sadece internt 25 tl 1 gb burda hepsi 23 tl
Ve hani kampanyalari ogrnci adama gore cok iyi. Turkcell artik adam duduklemeye basladi. Bende ogrenci adamim yani bi de beni duduklemedigi kaldi onu da yapiyor iste
Aynen.. Yoksa vodafonun bir şeyini görmedik yani.. Turkcelde sorun yaşadık biz abimle vodafone'a grçmiştik.. Şimdi paket seçeneklerini goeunce bir düşünmüyo da değil insan hani. 😊
En İyi Cevaplar