Mesela m6 grancoupe daha üst seri ama m6 grancoupe de m5 e60 daki atmosfer yok :)
https://youtu.be/xcGr977jV7g
5 serisi bence. E39 ile 5 serisi çok farklı bir havaya büründü 2003 yılının sonlarına doğru çıkarılan e60 5 serisini öyle bir yükseltti ki bu aracın tasarımı o yıllara göre kat kat başarılı. Ben e60 dan sonra ne çıkacağını merakla beklerken F10 ilk görüntülendiğinde aşık olmuştum resmen hâlâ öyleyim... Şimdi ise bakıldığında g30 ile karşımıza çıkacak Bmw ve ben aracı muazzam buldum. Türkiye fiyatları bir hayli kabarık olsa da.😊 Senin söyleyeceğin aracı tahmin edebiliyorum yüzde 90 m5 e60 diyeceksin bununla ilgili konuştuğumuzu hatırlıyorum. E60 m5 üretildiği yıla göre standartların çok çok üzerinde yer alıyor tasarımına zaten diyecek bir şey yok 😊 stock v10 motor ile 507HP o yıllara göre oldukça başarılı. HF PS 507 Black Beast'in dyno videosunu paylaşta kulaklarımızın pası silinsin, kendimize gelelim 😊
bu adamı seviyorum ks halkı neden mi benim halimden anlayan tek adam bu :D
adamın kralısın knka
Eyvallah kardeşim arabalar bizler için bir aşk, tutku ve hatta ötesi hastalık gibi bir şey. Allah şifa vermesin 😁
Bmw 5 her herkesde vardi mübarek 😂
bmw 5 serisi mi? :)
Cevap
3Cevap
7.40 favorimdi ya
çok oturaklı bir araba
Aynen motor buyuk birde yesil rengi guzel
5.30d
Audiiden şaşmam 😄
:D tabi audi kullanıcısısın, bmw yi dene bakalım
😂😂😂
M1 kapaklı far