Turkcell operatörü kullananlar bilirler. Herhangi bir işlemden sonra zıp diye karşınıza bir bildirim mesajı geliyor kullanım detayı ve kalan bakiyeniz hakkında. İster 1 adet mesaj atın, isterseniz çok ufak bir WAP kullanımı yapın, isterseniz 3-5 sn alo deyip kapatın. Fark etmiyor, ne yaparsanız yapın karşınıza zıp diye sinir bozucu bir mesaj çıkıyor. 3 yıldır muzdaribim bu dertten. Turkcell'i aradım, online işlemlerde dolaştım ama çaresini bulamadım. Turkcell kullanım detayı kapatma nasıl yapılır?Turkcell
Turkcell kullanım bildirimi açma-kapatma nasıl yapılır?
Ben bu çok eski bir problem sanıyordum hala oluyormuş demek ki. Müşteri temsilcine bağlandığında normalde hemen kapamaları lazım. İnternetten ufak bir araştırma yaptım. IPTAL yazıp 2142'ye gönderdiğin zaman bu hizmeti iptal etmiş oluyorsun zaten iptal olduğunda bilgilendirme mesajı gelecektir.
Telefon kullanırken en dikkat edilmesi gereken konu da kalan kullanımlardır. Faturalı ya da faturasız olsun fark etmez, kullanım haklarınız dolduktan sonra yaptığınız aramalar, gönderdiğiniz sms'ler, kullandığınız internetler ekstra ücrete tabi oluyor. Üstelik bunlar maalesef çok pahalı bir tarife üzerinden ücretlendiriliyor. Faturasızda bakiyeniz yoksa bunları yapamıyorsunuz ama faturalı iseniz ay sonunda kabarık bir fatura ile karşı karşıya geliyorsunuz. Peki kalan kullanım bildirimi açma kapatma işlemi nasıl yapılır?
Turkcell Kullanım Detayı Kapatma Açma
Operatörler, yukarıdaki gibi kötü durumlarla karşılaşmamamız için her görüşme sonrası bize bilgilendirici mesajlar sunuyor. Üstelik ücretsiz bir hizmet bu. Turkcell kullanım bildirimi kapatma açma işlemi şöyle yapılıyor. TLMetre Servisi denilen bu servisi açmak için; AKTIF yazıp 2142'ye gönderebilirsin. Yok arkadaş, ben çok rahatsız oluyorum bu mesajlardan diyorsan da TLMetre Servisini kapatmak için; IPTAL yazıp 2142'ye gönderebilirsin. Turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma işlemini böylece gerçekleştirmiş oluyorsun.
Turkcell
Turkcell kalan internet bildirimi açma kapatma
Bu işlem de yukarıda anlattığım şekilde yapılıyor. Kapatma işlemini yaptıktan sonra kalan kullanımlarını merak edersen manuel olarak kontrol edebilirsin. Bunu da 4 şekilde gerçekleştirebilirsin;
Turkcell. com. tr'de en alt menüde yer alan "İşlem Merkezi" sayfasına Turkcell şifrenle giriş yap. Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketindeki kalan kullanımını görebilirsin.
SMS yoluyla; KALAN yazıp 2200'a göndererek öğrenebilirsin.
Telefonundan *100#'yi tuşlayarak öğrenebilirsin.
0532 757 2222'yi arayarak kalan bilgilerini öğrenebilirsin.
Turkcell
Turkcell kullanım detayı kapatma açma işlemlerini ve manuel kullanım detayını görme işlemlerini nasıl yapabileceğini anlattım, umarım faydalı olmuştur. Buradaki içerikten de Turkcell TL'yi pakete çevirme işlemini nasıl yapacağını anlatan bir içerik bulunuyor. Göz atmanı öneririm. :)