Bunu yapmanın birçok yolu var, ben sana en basitlerini listelemek istiyorum.
TL'yi pakete çevirme nasıl yapılır?
tl #'yi pakete çevirme turkcell
Turkcell'in Dijital Operatör Uygulaması "Hesabım" uygulamasını indirerek yapabilirsin. Uygulamadan paket ve tarifleri inceleyebilir, kendine uygun olanı satın alabilirsin.
Turkcell'in online web sitesinden de aynı işlemi yapabilir, kendine uygun paketi yüklü TL ile ya da kredi kartı ile satın alabilirsin.
Herhangi bir Turkcell şubesine giderek yapabilirsin. Şubeye gittikten sonra TL'ni pakete çevirmek istediğini söyleyebilir ve yüklediğin TL'ye göre uygun paketleri seçebilirsin.
Turkcell paket ve tarifeleri nereden görebilirim?
turkcell tl #'yi pakete çevirme nasıl yapılır?
Turkcell'de farklı ihtiyaçlara göre birçok paket ve tarifeler var. Bu paket ve tarifeleri inceleyebilir, kendinize en uygun olanını seçebilirsiniz.
"Hesabım" uygulamasında paketler ve tarifler kısmından,
Turkcell'in web sitesinde sağ üst bölümde yer alan "TL/Paket Yükle" alanından kredi kartınızla istediğiniz Turkcell numarasına TL ve paket yükleyebilirsiniz.
Turkcell hatlı telefondan 532'yi arayarak, kredi kartınız ile yükleme yapabilirsiniz.
Herhangi bir Turkcell Mağazasına uğrayarak da TL ya da paket yüklemesi yaptırabilirsiniz.
O dediğiniz şekilde olmuyor şuanda dijital operatör uygulamasında tl var fakat paket seçimi yaptığımda kart bilgilerini istiyor 1 saatir araştırıyorum doğru düzgün hiçbir kaynak bulunmuyor bir bilginiz var mı?
Turkcell hesabım uygulamasına girdiğinizde direkt paketler kısmından sadece kartla alım yapılabiliyor. Site içi arama çubuğuna paket adını yazarak sayfaya geçiş yaptığınızda tl bakiye ile paket alımı mümkün. Sadece E- posta bilgisi girerek paketi onaylamanız gerekiyor. 👍