P. no izleyim derken bir siteye girdim sonra bana kendi tlfnumla ilgili ayarlarmi degstrmemle ilgili bir yer geldi etkinlestirdm bakınız şu Zaten etkinlestrmeden ekrandan gitmedi. Sonra aradabr şu geliyo noldu tlfnuma borc falan cikmasn nolur bilen ysrdm etsn:((((
menuye gir dosyalar de; download klasorunde o dosyayi gorursun sil sonra telefonu yeniden baslat; baktin olmadi; ayarlar ; uygulamalar; uygulama tercihlerini sifirla de; napim tutamadim kendimi ; bir şapşik halin geldi aklima kusura bakma 🙊
soguk ter dökme relax ol :) tercihleri sıfırla birsey olmaz; zaten indirdigin zımbırtı uygulama ayarlarini bozup bozmadigindan emin ol diye sifirla diyorum
sifirlarsan birsey olmaz sadece tum uygulamalari tekrardan yuklemen guncellemen gerekir o kadar; play store da kart bilgini paylasmak zorunda degilsin; atla kismindan atlayip gececeksin;
Mesela o tiki kaldrnca ana sayfaya direkt dönüyo. sonra sifirladm o dediğin gibi hicbi değişiklik olmadi. Sonra playstore firer girmez kart numarasi istyo ve atla diye bir secenek yok. Açılmıyo ondn baska bsiy
yok olmaz; bu direkt sistem icinden (rom) uzerinden sifirlama; senin o dedigin klasik sifirlama dosya kalintisi kaliyor cihaz hafizasinda; canm ya fotolari da varmis bir de onlarla ugrasacaksin iste ne yazik ki;
En İyi Cevaplar