Ben bi halt yedim yardım edermisiniz?

Her haltı buraya anlatıyorum varya kafayı yiycem artık ben çalışmıyorum cebimde çokta para yok ama erkek arkadaşım memur para biriktiriyor bunu anlatmamın sebebini açıklıycam şimdi ben başka şehirde yaşıyorum benim için geldi bu şehire otele gittik ama bende kendi şehrimi çok bilmem yemek yap dedi ben gelince bende yapamadım annem gil yüzünden biraz sıkıntılılar bizimkiler neyse işte otele gittik içtik şömine vardı önünde de cam kendisi içkileri oranın içine koydu bende koyayım derken yanlışlıkla cama vurdum yerle bir oldu sonra çıktığımızda daha zamanımız vardı bizde otogara gittik bilet almak için otelden aradılar bu kadar para vermeniz lazım diye cüzi bi miktar değil şimdi çıkarıp ha diye vereceğin bişeyde değil neyse işte ordan oraya gidip durduk bana lanet okuyup durdu haklıda onu kullanmış gibi göründüm ama daha 2 ay oldu ve başımıza bu boktan olay geldi ayrıldı sonra bende peşinden koştum istemedi sonra nedense barıştı sonra tekrar ayrıldı sonra tekrar barıştı ne bilim ben sana borcumu öderim dedim şey dedi senin bana borcun yok sen habire kafanın dikine gidiyosun zorla getirmedim buraya gel dedim başta sonra tartışma geçti aramızda gelme dedim sonra gel dedim tekrardan oda haklı ama bu durumda ne yapmalıyım ben ya hani işede giremedim girsem borcunuda ödetmiyor ne yapıcam ben
Ben bi halt yedim yardım edermisiniz?