5,6 yıl içinde ciddi keşif çalışmaları başlayabileceğini söylüyorlar. Bu Nasa yıllardır ne yapıyor diye sorgulamak geldi içimden. Neyse uzaylıların varlığını tartışmayıp bu kez size farklı bir soru soracağım bende. Siz uzaylı olsanız Dünyalılarla tanışmak ister misiniz?Not: "Dünya zaten uzay boşluğunda sjsjsjsj. Bizde uzaylıyız." şeklinde yaklaşmayın soruya.
Bu arada ben olsam şöyle bir bakar durumun vahimliğini anlayınca hemen terk ederdim. Belki iyi günüme gelirse sığınmacı da kabul edebilirim. :D
NASA 20 yıl içinde uzaylıların olup olmadığının netleşeceğini söylüyor. Siz uzaylı olsanız Dünyalılar ile tanışmak ister misiniz?
beklenenin aksine herhangi canlı bir organizma aranacaktır. çünkü zaten beklendiği gibi akıllı bir uzaylı ırkı yaşıyor olsaydı nasa'nın araştırma yaptığı alanlarda radara çoktan yakalanırdı. yani nasa kendi güneş sistemimizde akıllı bir uzaylı ırkı bulunmasını vaad etmiyor. herhangi bir canlı organizma bulmayı vaad ediyor. ayrıca 2020-2030 ve sonraki dönem nasa için adeta breakthrough'ların yaşanacağı yıllar olacak. özellikle mars görevleri, sivil uzay turizmi ve canlı formu bulmaya dair 2030 tarihi nasa'nın adeta 2012'si (maya) gibi. büyük beklentiler var. vaad edilen teknolojiler çok yahşi. bunları hep takip etmeli derim. nasıl mı? çok basit:
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canlı ne bulursak bulalım Dünyanın her herinde herkes buna uzaylı diyecek :) Benim sorum nasanın yaptığı ile ilgili değildi tam olarak ama genede bilgi bilgidir.
Yani NASA çalışanları 10-15 yıl daha yerinde oturacak öyle mi? Kendilerini çok bir işe yarıyor sanıyorlar sanırım. Ne yapacaklar bulunca, dünyayı kurtarmaları için yardım mı isteyecekler elin uzaylısından? Komik bir açıklama olmuş. Oturup bizim için bir şeyler yapsalar şu an çok daha iyi bir dünyada yaşıyor olurduk.
Ben uzaylı olucam o kadar yoldan gelmişim can yakmadan aradığımı bulmadan gitmezdim her zaman filmlerde olduğu gibi ya dünyamızı ele geçirmeye çalışacaklar ya da kaynaklarımızı çalacaklar Bu devirde yan komşun bile hayrına kapını çalmıyor uzaylı o kadar yolu selamun aleykum demek icin mi geldi? Ama şöyle bi savaş çıksa da silahlarını falan çalsak gemilerini alır onların gezegenine gideriz lost in space de olduğu gibi mesela Hayaller hayaller ben olsam hiç insan ırkına bulaşmazdım azıcık marvel izleyip gelsinler.
@Kalamazoo hayır bence gayet mantıklı düşünüyor bilim-kurgu filmlerinde uzaylılar kafası büyük insan şeklinde tasvir edilir ama insanlar da bu filmlerin etkisinde kalarak onların böyle olacağını düşünüyor. Ben de bu arkadaş gibi düşünüyorum.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > NASA 20 yıl içinde uzaylıların olup olmadığının netleşeceğini söylüyor. Siz uzaylı olsanız Dünyalılar ile tanışmak ister misiniz?
En İyi Cevaplar