Türk Telekom hileli yolla beni faturalı hatta geçirtti ne kadar müşteri hizmetlerini arasam da sistemi öyle bir ayarlamışlar ki kesinlikle yetkili biriyle konuşamıyorsunuz. Bayilerine gittim biz sadece faturalıya geçiş yaptırabiliyoruz dediler. Yani mağdur kaldım nasıl faturasıza geçebilirim zaten hat değiştirmek istiyorum Vodafone mu turkcell mi? Turkcell veya Vodafone faturalıya nasıl geçiş yapabilirim ya da geçmeli miyim?
Faturalıdan faturasıza nasıl geçilir?
Yanlışlıkla faturalı hatta geçtim nasıl faturasıza dönebilirim?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Faturalıdan faturasıza nasıl geçilir?
Faturalı için herhangi bir taahhüt verdiysen faturasıza geçmek biraz zor olabilir, cayma bedeli filan ödemen gerekebilir. Hattını değiştirmek istiyormuşsun, tarifen hazır faturalıyken Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak, Vodafone faturalıya nasıl geçebilirim diye belirt ve dedikleri şekilde geçiş sağla. Sonrasında faturalıda kalmak istemiyorsan faturasıza geçmek istediğini belirtebilirsin.
Faturalı hattan faturasıza nasıl geçilir?
Türk Telekom abonesiyken de faturalıdan faturasıza geri dönebilirsin ama dediğim gibi cayma bedeli ödemeniz gerekiyor gibi bir tepki ile karşılaşabilirsin. Sesli mesaj veya normal mesaj ile onay verdiysen yasal olarak pek bir şey yapman mümkün değil.
Sen yine de şikayetini 444 1 444 numarası üzerinden Türk Telekom müşteri hizmetlerine sorununu belirt ve düzeltilmez ise başka operatöre geçeceğini söyle. Müşteri kaybetmemek için sorununu çözeceklerdir.
Bir taahhüt yaptığında ne kadarlık indirim aldıysan o kadar bedel indirimi tarafına fatura edilir. Bir ay yararlandığın indirim tutarını ödeyip, faturasız hatta geçersin.
En İyi Cevaplar