şimdi akp sempatizanı değilim yanlış anlama oy kullan diyede diretmiyorum ama dedinya o vebale girmek istemiyorum diye ya akpye oy vermesek daha kötü durumada düşebilir yani ülke
1305 Yorumla
Soran+1 yılAkpye verince de iyi bir noktaya geldiğini düşünmüyorum açıkçası. Şu ülkenin başına kim geçerse geçsin kukla olacak. Bak mesela başörtüsü serbest oldu, zina da serbest oldu. İnsanlar başörtüsünün serbest olmasına sevinçten onun üzerinde durmadılar. Halbuki zinanın serbest olması başörtüsünün serbest olmasından daha kötü bir şey
Soran+1 yılYani kim geçerse geçsin başa; taviz de verecek, üstünü de kapatmaya çalışacak. Çünkü halk değişmiyor, kukla edenler değişmiyor
Soran+1 yılGerçekten hak verdin mi :D
Soran+1 yılŞimdi mesela Chp dine baya karşı bir parti. Ancak başa geçtiğinde neler yapabilir bilmiyoruz. Nasıl ki Akp de her istediğini yapamıyor, Chp de yapamaz, cesaret bulamaz. Hemen hemen aynı yönetim olur diye tahmin ediyorum. Çünkü halk belli, kaldırabileceği şeyler belli. Tayyip kendi başına yapmıyor ki bunca şeyi, halkın ve kuklacıların isteğiyle yapabiliyor. Chp başa geçince yine aynısı olacak. Akp farkettirmeden taviz veriyor, Chp'ninkiler farkedilecek sadece. Bu yüzden işin sonunu bilemiyoruz. Hayır desek Tayyip'in de ne yapacağı belli değil. Gözünü hırs bürümüş. Hadi diyelim güzel şeyler yaptı, ya düşürülürse?
Soran+1 yılBenim derdim bunları değiştirmesi değil açıkçası. Şu ülkeye şeriat getirmesini değil, dini kullanmamasını bekliyoruz.
Soran+1 yılBen de aynı şekilde. Peygamberler dışında kimseyi gözümde büyütmem
Soran+1 yılAynen. Bak bu samimiyetten değil, bu hırstan. Hırsla dini kullanan, hırsla dini satar
Soran+1 yılBen de istemiyorum. Ama bu zamanda da ılıman müslümanlık başladı. Din çarpıtılıyor. Bu daha kötü bir şey. Gerekirse din uğrunda ölünür, ama din çarptırılmaz.
Soran+1 yılDinin kullanılması bile dini çarpıtmaktır. Din din din diyorlar, ama verilen tavizler haksızlıklar su altından yürütülüyor. Fetö köpeği taa seneler öncesinden beri dine göre yanlış olan şeyler deyip duruyor, Tayyip de kankasıydı. Ne oldu? Araları bozulunca "Fetö zaten şöyle demişti, böyle sallamıştı din hakkında" Eee o zaman neredeydin yani
Soran+1 yılAma bu tavizleri göze batmıyor. Niye? Çünkü sürekli din hakkında süslü laflar kulllanıyor. Farkındaysan artık dine de bir şey kattığı yok. İmamhatiplerin çoğaltılması dine hizmet değil, kalitesiz itikadı düzgün olmayan, azıcık din bilmeyen tonla öğretmenle dolu. Ama iğrenç liseleri bile imamhatipe dönüştürüyor, süslü laflar kullanıyor. Dine uyan bir güzel şey yapıyorsa muhakkak bastıra bastıra süslü laflar kullanıyor. İnsanlar da bu adam dindar diye, yaptığı her halta da olur o kadar diyor.
Soran+1 yılGörünen kısmı bu :D
Soran+1 yılYine de bir şey iddia etmiyorum. Bunlar sadece anlayabildiğimi düşündüklerim, dini katarak yorumlamam :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) İnşallah öyledir
Soran+1 yılAnlıyorum :) Teşekkür ederim, diyecek bir şey bulamadım
Soran+1 yılÇok az insan bu yönden bakıyor, bu sitede de çok zor :D
Soran+1 yılHayır, bilgisayar mühendisliği direk
Soran+1 yılAradaki veya yı "ve" olarak okumuşum :)
Soran+1 yılGüzel meslek :)
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun :) İnşallah hayırlı bir öğretmen olursun
Soran+1 yılAynen, zor ve pek yapabildiğim söylenemez (ki bunu da hayırlısı diye düşünüyorum).
Koyu bir kemalisti, şeriatçi yapmışlığım var :D
Soran+1 yılBenim geneli şeriatçi, bazısı Akpli bazısı Mhpli, Chpli bir iki kişi :)
Soran+1 yılMemnun oldum :)
Soran+1 yılMuhtemelen tahmin ettiğin gibi :)
Soran+1 yılRica ederim, ben de teşekkür ederim. İyi günler :)
Soran+1 yılA. s
Soran+1 yılDuydum ama dikkate almadım açıkçası, sadece günah demiş olduğunu biliyorum
Soran+1 yılOnun hakkında pek bir bilgim yok. Alim falan olarak da kabul etmiyorum.
Soran+1 yılNureddin Yıldız'ın şuana kadar yanlış bir şeyiyle karşılaşmadım, sadece onu dinliyorum
Soran+1 yılNe için?
Soran+1 yılAllah onu da saptırıp bizi sapkın bir toplumda başıboş bırakmasın :D
Soran+1 yılKimler mesela?
Soran+1 yılKonular ayrı çünkü :D Hangi vakıf diye sorsam?
Soran+1 yılDuyduğum ama hakkında bilgi sahibi olmadığım bir vakıf. İnşallah iyidir :)
Soran+1 yılEvet duymuştum, nereden olduğunu hatırlamıyorum ama Enderun Vakfı diye bir vakfın varlığından haberim var
Soran+1 yılAynen aynen. Bizim ülkemizde iyiler ölür, dışlanır. Ortadan kaldırıldıktan sonra kahraman ilan edilir
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılO kim ki?
Soran+1 yılSapık çok. Şu mu? www.kizlarsoruyor.com/.../q6445872-kiz-olmak-mi-guzel-erkek-olmak-mi
Soran+1 yılSanal alem zaten, sallamaya değmez :D
Soran+1 yılBir kaç hafta takılıp gideceğim zaten :D
Soran+1 yılEvet, bayadır girmiyordum, en az 4 aydır falan. Tatil diye giriyorum
Soran+1 yılAynen :)
Soran+1 yılGörüşürüz, iyi geceler :)
Soran+1 yılKim? :o
Soran+1 yılSapkının teki :D
Soran+1 yılSapıtmış manasında çok kullanıyorum :D
Soran+1 yılSorun yok o halde, yoldan sapmışlara yakıştırdığım en kibar kelime
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılDiyecek bir şey bulamadım çünkü. Çok yorgun olduğunu söylemişsin, olabilir dedim bu yüzden
Soran+1 yılLink atar mısın
Soran+1 yılBen de soru gördüm
Soran+1 yılSalla ya, görmezden gelmek enn iyisi
Soran+1 yılBen sinirlenmiyorum, artık dalgaya vuruyorum :)
Soran+1 yılben siyaset hiç tartışmıyorum, pek anlamam zaten. Ama dini anlıyoruz az çok, Müslümanım sonuçta. Bunu da detaya girmeden konuşuyorum
Soran+1 yılAnlıyorum. Yurtta kalıyorum memnun değilim. "izm"li saçmalıklara mensup byinsizlerle muhatap olmak zorunda kalıyorum
Soran+1 yılİnşallah öyledir, teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBen öyle tespit ettim diyeyim
Soran+1 yılAynen, öyle görünüyor
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılİyiyim. Sen?
Soran+1 yılAnlıyorum. Benim günlük rutin
Soran+1 yılHayır hayır. Yani bende koşuşturma şu bu yok. Günlük rutinler aynı. Takılıyorum öyle
Soran+1 yılşu an tatil. Geziyorum çok fazla ama bugün dışarı çıkmadım. Tatil değilken hep yurttayım.
Soran+1 yılOnu söylemeyeyim :/
Soran+1 yılAnladım :)
Soran+1 yılTamam :)
Soran+1 yıl2. senem, sıkıntı yok bunda
Soran+1 yılKısmen rastgele, bölümümle sorunum yok çok şükür
Soran+1 yılAynen, zor geliyor, yapamıyorum pek ama seviyorum, zamanla olacak inşallah
Soran+1 yılAynen, bilgisayar alanında her şeyden az az görüyoruz, kendimiz geliştiriyoruz
Soran+1 yılAynen, ama çalışımca geçiliyor ya, zor da olsa öyle çooook abartı bir şey yok
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBen reelde çok konuşkan değilim :D
Soran+1 yılHayır, çok konuşmam, konuşunca da boş konuşurum aslında :D
Soran+1 yılSitede takılmamdan belli olsa gerek :D
Soran+1 yılAynen ama, netice olarak sitede vakit geçiriyorum, bu da boş :D
Soran+1 yılEvet, şahsen öyle hissediyorum :D
Soran+1 yılHayır ama, neticede boş yani. Anlatamadım kendimi sanırım, neyse
Soran+1 yılBilmiyorm :D :D
Soran+1 yılBak işte, konuyu bomboş bir noktaya getirdim :D
Soran+1 yılSanal alemde kırılan 1 pot, reelde 100 pot :D
Soran+1 yılOlabilir, bilmiyorum nasıl cevaplar verdiğimi pek :D
Zaten sanalı sevenler genelde öyle :D
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim ne diyeyim :)
Soran+1 yılDiyecek bir şey yok demekki :D
Soran+1 yılAnlıyorum
Soran+1 yılBugün gezdim :D
Soran+1 yılİstanbuldayım, ya sen
Soran+1 yılAnladım, güzelmiş :)
Soran+1 yılBen de bıktım ya, ulaşım zor, hep aynı yerlerdeyim :D
Soran+1 yılOlur inşallah o da :D Çok da lazım değil
Soran+1 yılAynen, izliyorum, önceden de öneriler almıştım, çoğunu izlemiştim :)
Soran+1 yıl2 kere falan izledim onu :D
Soran+1 yılAynen, sonu bile kafa karıştırıcı :D
Soran+1 yılAynen ama ben ilk izlediğimde mesela, akıl hastası mı bu adamlarda mı sorun çözememiştim
Soran+1 yılOlabilir, izlediğim filmler üzerinde konuşmayı sevmiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılDerken? Anlamadım
Soran+1 yılAynen, bu sitedekileri fikrimi değiştirecek kalitede görüyorum
Soran+1 yılOlursa zaten mantıklı şeyler söyler, kabul ederim. Şuana kadar söylediklerime karşılık saçma sapan şeyler yazılmasından başka bir şey olmadı.
Soran+1 yılAynen aynen
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılBir süre bende de öyle oldu, kabullenip sevmeye baktım
Soran+1 yılAlışırsın, sunum yaptıkça
Soran+1 yılAnlıyorum, tavsiyem yok maalesef, bu tür bir zorluk çekmediğim için nasıl atlatılır bilmiyorum
Soran+1 yılSinirlerim tepemde :D
Soran+1 yılAynen öyle, zaten şu an biriyle Şiiliği konuşuyorum resmen :D
Bu arada sen ihl mezunu musun
Soran+1 yılCevap gelmedi galiba daha :D
Soran+1 yılAnladım, ihlye bağlı değil zaten, öylesine sordum :)
Soran+1 yılCahil cuhelalarya
Soran+1 yılMezhep ne onu bilmiyorlar :D
Soran+1 yılZaten o yüzden ülke bu halde
Soran+1 yılNeye? :o
Soran+1 yılAynen. Ülkede Müslüman kalmadı ya
Soran+1 yılBizim buralarda da benim gibi düşünenler genelde Akp sempatizanı. Nasipse zamanı gelince evlenmeyi düşündüğüm, istediğim biri var, benim gibi düşünüyor.
Soran+1 yılAmin, hepimiz için inşallah :)
Soran+1 yılSen fikirlerinle etkilemeye bak o zaman :D
Cidden kimse yok doğru düzgün çünkü.
Benim bu evlenmeyi düşündüğüm kişi yaklaşık bir senedir tartıştığım biriydi, Atatürkçüydü Kemalist gibiydi, şimdi şeriatçi. Çocuk haram diye benimle konuşmuyor :D
Soran+1 yılAynen, hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılTakılıyorum öyle ya, Sen?
Soran+1 yılBen de dışarı çıkmıyorum pek, zaten okulum açılacak ya :(
Soran+1 yılBenim 13ünde ya :/ İyiymiş seninki
Soran+1 yılO bir hafta değerli ya :D
Soran+1 yılAynen aynen, uyuyacağım tek saat dahi :D
Soran+1 yılAynen aynen :D
Soran+1 yılKüfür futbol derken
Soran+1 yılAynen, oku açılacak çünkü :/
Soran+1 yılYine çok nadir de olsa girerim belki :D
Soran+1 yılAynen muhtemelen :D
Soran+1 yılBenim de aynı şekilde, bu site vakit kaybına neden oluyor ya
Soran+1 yılEvet ama ben ful okulda oluyorum ya, derslere bazen bir sabah bir de akşam giriyorum tam kavramak için. Sonra da tekrar etmeye bile vakit olmuyor, gece resmen geliyorum yurda
Soran+1 yılMecburi :D
Soran+1 yılHayır ama ben eksiksiz gitmeye çalışıyorum, alttanlarım var zaten, toparlamam lazım
Soran+1 yılAynen orası öyle
Soran+1 yılSen 96lı mısın
Soran+1 yılİzlemiyorum ama izlemek isterdim :D
Soran+1 yılAynen, bakalım
En İyi Cevaplar
Javascript dilinin normal java ile alakası yok. Tarayıcı bazlı çalışan dinamik bir dildir.
Asp. net ve php ile birlikte kullanılarak sunucu tarafı dinamik siteyi tarayıcı tarafındada dinamikleri yaparız.
Çok kullanılır ve önemli bir dildir. Öğrenmek isteyene kolay öğrenmek istemeyene dünyanın en zor dili diyebiliriz. Öğrenmek istedikten sonra çabaladıktan sonra öğrenmesi kolay. Mesele öğrenmek değil kendini geliştirebilmek.
Uygulama örneği ise bir siteye mesaj gönderdin sayfayı yenilemeye gerek kalmadam mesaj iletilecek. Form dolduruyorsun her öğeyi seçince sayfa yenilenmeyecek. Bu tür kullanım alanları var ve günlük hayatta sıkça karşımıza çıkıyor.10 Yorumla
+1 yıljs is the new sexy :)
platformlar oraya dogru gidiyor
eğer cok baslangıc seviyesindeyse normal js örğen
sonrasında jquery ile ilerleyebilirsin.
ancak kesinlikle angular ve react bilirsen güzel iş bılursun :D13 Yorumla- +1 yıl
daha fazla bilgi için bana yazabilirsin
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim
- İnternet & Teknoloji konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılJavascript ; Java programlama dilinin browserlerde yani tarayıcılarda çalışabilmesi için oluşturulmuş bir yapının ismidir. Eğer sıfırdan başlayacak bir kişi isen ilk önce java öğrenmeni tavsiye ederim. Geçişin daha kolay olur.
Kendi fikrim ise programlama öğrenmek istiyorsan C# dilini öneririm. Hem kavraması daha kolay olur hem çokca türkçe kaynak bulabilirsin hemde dünyada en yaygın olarak kullanılan bir dil öğrenmiş olursun :)12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederiim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılC biliyorum ama java hakkında pek bir bilgim yok. Ama işine yarar öğrenirsen tabii ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılWeb Programlama ile ilgili bir dilmiş javascript. Adında java geçmesine rağmen pek bir benzerliği yokmuş. Merak ettim ben de kolay mı falan diye. Teşekkür ederim :)
Kolay olsa herkes zengin olurdu. Zengin olunuyorsa demek ki işe yarar bir dil. İşe yaradığına göre ve zengin ediyorsa demek ki zor bir dil.
10 Yorumla
+1 yılolabılırr
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler