kalite, kullanım ücreti ve fazla müzik seçeneği yani her açıdan sizin tercihiniz hangisi?
Fizy
Spotify
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fizy yılların emektar ı kemal sunal mı recep ivedik mi gibi oldu😁😂
Fizy bende ücretsiz ama Spotify kullanıyorum. Müzik ağı daha geniş
haklısın fakat inan kulaklıgı takınca son seste fizy yuksek kalite müzik modunda asırı fark var iki uygulamanın premiumu var şu an aynı anda ikisindede aynı müzigi actım test için fizy abi ya cidden iyi ayrıca en yüksek ses kalitesinde aynı agda fizy çat diye acıyor müzigi degiştiriyor bekleme yok fakat spotify bayagı bekletiyor sinir ediyor. @Juiceee
KESİNLİKLE SPOTİFY KULLANIYORUM ÇOK KULLANIŞLI BİR UYGULAMA
Cevap
23Cevap
soundcloud iyi ya bende soundcloud kullanıyorum memnunum.
ama çok sık dinleyecek olsam spotify premium kullanırım.
Onlarla dinleyince noluyo ki? Şarkıyı yarıda kesip sana iltifat mı ediyo? Ayrıcalığı ne tak kulaklığı dinle işte
İlk kez duydum ben şok
Fizy kullaniyodum ama bir indirdim bakalim senknkinide merak ettim😄
soundcloud nasıl kullanacaktım da işe yaramaz diye kullanmıyorum
Olm iyi misiniz laa? iPhone kullandığım halde iki dk PC den indiriyorum İtunes den atıyorum ayrıca kapak fotosu felan da ekleyebiliyorum, orjinal gibi gözüküyor.
Öyle ama bende pc yok birde bu programlar her hafta şans özel müzik listeleri hazırlıyor
Hmm bilmem sonuçta youtubeue yüklüyorlar müzik sahipleri. O zaman turbo dl indir. Ordan mp3 olarak indirirsin. Para vermeye bilmem gerek var mı? Her ay...
Haklısın galiba. Bende iPhone kullanıyorum AppStore da adam gibi uygulama bulamadım var mı bildiğin turbo dl nedir
Turbo dl ile youtube üzerinden veya başka site üzerinden ister video ister mp3 şekilde indirebiliyorsun...
Youtubeden indirip tele atiyorum birde fantazi aramiyorim
Kirariz ayipsin
evet bir ayponum olsaun android yazılım bile atardım
Ya kızım samsuna ios atarız ozaman :D ben hepsini yaparım bende sorun yok
spotify varken baska bişi lzm deeel
Ttnet Müzik'ten dinliyorum.
Tokatlar ahaha FIZY döver
Hahah tövbe tövbe 😂😂
Cumhurbaskani desen anlardim ama sende uctun yani benide gectin 😂😂
Hahahaha manyakk :))) Alçak gönüllü olsan ne olmus ölmezsin demi :) holdingim yok malesef :)
Soundcloud gerçekten güzel.
İndirip dinliyorum ben
itunes'den direk telefonuma atıyorum :)
hepsi, nde aynı müzikler yok mu :D
spotify adamdir
Fizy daha iyidir
İtunes kullaniyorum
Spotify
Youtubedan mp3 dönüştürürüm
mp3...
Fizy
spotify
Telefondan mı!!
spotify
Spoti
Fizyi denedin mi hic inan asiri fark var 😊
Denemedim
Denersen farki anlarsin her yonden avantajli fizy ve artik Spotify eskide kaldi inan ki bir dene fizyi sonra beni bul :) çunku ikisinide denedim premiumlari var yani oyle diyim :)
Ne tür dinliyorsun
Her Türü dinliyorum 2000 yabancı pop 80ler hit parçalar ne ararsan rock öyle yani :)
İyi bakalım denerim bir ara
pisman olmazsın inan ki istegin hersey fizyde de var emin ol eskisi gibi degil hiç bir sey ama fizyde yüksek kaliteye aldıktan sonra o kulaklıgı taktıktan sonra son ses farkı anlayacaksın :) @panteragram
kullanmıyorum
Media player
Youtube :D
Spotify knk
Kullanmiyorum
Spotify
Soundcloud
YouTube amca 😂
Spotify
Fizy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar