Daha önce hiç apple iphone falan kullanmadım
Memnun kalır miyim alayım mi sizce?
Memnun kalır miyim alayım mi sizce?
Alma güzelim ben de android kullanıyordum 4 ay önce gittim hayatımda ilk deda iPhone alayım dedim 6s 64 gb aldım 3350 tl verdim ne android den tek fazlası donma yapmıyordu artık onuda yapıyor son güncelleştirme berbat etti telefonu.. android de bildirim ışığı var bunda yok resimlere yazı yazmak yok ayrı program indirmen lazım cogu oyun ne program paralı iphonede hee bak virüs girmemesi ve garantisi güzel birse baskada hiç birseyi yok hee illa iphone alıcam diyorsan git 1350 tl ver 5s al benim gibi pişman olma
Güzel cihaz iphone alacak isen en alınası ürün. Eğer almak istersen.
Ben onun yerine s7 edge öneriyorum. Çok daha güzel cihaz ve bence daha kullanışlı. Alışkanlık meselesi bunlar eğer içinde şüphe varsa ve sinmiyor ise alma çünkü o seni mutsuz eder en iyisi olsa bile ki zaten en iyisi değil.
Bu seviyede memnun etmeyecek cihaz az içine sineni al derim.
emin olabilirsinki iphone 6 plus
iphonelerin en iyisi diyebilirim sana muhteşem :)
ilk zaman zorlanirsin ama sonra alisirsin
almisken niye yenisini almiyosun?
+1000 tl odetmek istemiyorum aileme. Bunu bile istemedim note 4 falan alalım dedim almisken iyisini al diyorlar yük olmak istemiyorum yani
Cevap
14Cevap
Iphone 3'den beri yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum şuanda 6s kullanıyorum başlasan vazgeçemezsin 😉
İnşallah bakalim
İphone üstüne telefon tanımam sağlamlığı kalitesi herşeyi ile mükemmel ve plus alma derim kaba duruyor
valla ne diyim. bir daha başka telefon kullanamazsın
aslında güzel telefon diyorlar. Fakat veri alış verişi zor ve hafıza kartı olmaması büyük bir eksiklik bence
İphone 6s plusimda var 7 de var , 7 al bence ama paran cikismiyosa 6s harika bir telefon
Ya keşke bende alsam ndnfjsj
İnşallah gönlüne göre olur😊
Al bence bende alacağım 😊
Apple uzun vadeli kullanım için ideal al derim
Bir alışssan andoid felan istemssin
Banada aağğlll
O kadar iyi diyorsun?
7 al
O kadar yük olmak istemiyorum aileme. Bununbile istemedim ama ısrar ediyorlar
anladım.. . apple candir 5s bile alsan olur ben se modelini almayı düşünüyordum hatta
Kullandığım telefon, tavsiye ederim.
Apple iyi telefon mu?
Super soru 😂😂😂
İlk defa kullanacağımi eklemiştim.
Al ben kullanıyorum gayet memnunum
iPhone kullanıyorum ve çok memnunum
Kalırsın
Anlamadim
Memnun kalırsın😊
😊.
Almalısın.
İphone 📱 👍👍