İnternet & Teknoloji İphone 6 plus almalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Telefonum bozuldu ve iPhone 6 plus almayı düşünüyorum sizce nasıl almalımıyım herkes çok kasıyor filan diyor doğrumu bazılarında çok memnunum diyor İphone 6 plus almalı mıyım? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Green_mile_deviFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. Çoğu uygulama artık çalışmayabilir ya da desteklemeyebilir 0 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Bence iPhone alma pişmanlıktır benden söylemesi yinede kendin bilirsin ama ben pek kullanışlı bir telefon olduğunu düşünmüyorum şahsen Samsung en iyisi 0 0 Yorumla
Kıvanç334 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 60% 1 yıl Bende kullanıyorum çok iyi bir telefon ama iPhone 6s al daha iyi kasma yok fotoğra çekimi çok güzel gayet memnunum al derim 0 0 Yorumla
bejkadın Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Ben de alıcam kullanan arkadaşım var memnunlar 6s plus fiyat olarak diğer Iphone modellerine göre bi tık ucuz ama oyunlarda kasıyor 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı. Almamalısın. Güncellemelerden vs çökmüştür o telefon 0 0 Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alma bence Yeni bütçen azsaModeli düşük ama yeni telefon olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl iphone 6 plus mı kaldı yaa en son bizanslılar kullanmıştı omanlıdan beride guncelleme gelmiyor 0 2 Yorumla bejkadın 1 yıl Para çok biz de o yüzden alıyoruz normalde Iphone 13 pro max falan alırız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @bejkadın paran yoksa iphone alma oppo al xiaomi al Yorumla
gfdgifgdigf332 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl 6 plus yerine 6s veya 7 tercih etmelisin. Mümkünse en az 32 gb olmalı. 0 0 Yorumla
celalettinckr Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl 6/6plus serilerinde Yakıda whatsapp kullanılmcak 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Almamalısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çoğu uygulama artık çalışmayabilir ya da desteklemeyebilir
Bence iPhone alma pişmanlıktır benden söylemesi yinede kendin bilirsin ama ben pek kullanışlı bir telefon olduğunu düşünmüyorum şahsen Samsung en iyisi
Bende kullanıyorum çok iyi bir telefon ama iPhone 6s al daha iyi kasma yok fotoğra çekimi çok güzel gayet memnunum al derim
Ben de alıcam kullanan arkadaşım var memnunlar 6s plus fiyat olarak diğer Iphone modellerine göre bi tık ucuz ama oyunlarda kasıyor
Almamalısın. Güncellemelerden vs çökmüştür o telefon
Alma bence
Yeni bütçen azsa
Modeli düşük ama yeni telefon olsun
iphone 6 plus mı kaldı yaa en son bizanslılar kullanmıştı omanlıdan beride guncelleme gelmiyor
Para çok biz de o yüzden alıyoruz normalde Iphone 13 pro max falan alırız
@bejkadın paran yoksa iphone alma oppo al xiaomi al
6 plus yerine 6s veya 7 tercih etmelisin. Mümkünse en az 32 gb olmalı.
Alma.
6/6plus serilerinde Yakıda whatsapp kullanılmcak
Almamalısın