Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen bilgisi olan kişiler yardımcı olmak için yazarsa sevinirim.
Sorunum POP3/IMAP sorunu. Hesap açılamıyor, şifreyi doğru giriyorum. Hesabı kaldırıp tekrar girmeyi de denedim ama olmadı maalesef.
Sorunum POP3/IMAP sorunu. Hesap açılamıyor, şifreyi doğru giriyorum. Hesabı kaldırıp tekrar girmeyi de denedim ama olmadı maalesef.
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu hiç kimse?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ya evet Şu an ayni sorun bende de var hacklendi mi ne oldu biri beni aydınlatsin tesekkurler
Şu an inanilmaz kafam karisti
Nasıl yani?
Niye karıştı, anlayamadım?
format :D
pardon da mail hesabımla ilgili POP^/IMAP sorunu, format derken? Belli ki pc/internet vs bilgin benimkinden de az..
yoo ne alaka? pc internet bilgim vardır bayağı fakat trol yapmak istedim :D
Hmm belli. Benim sorunum ciddi ama.
ekran kartını söküp takabilir misin? peki sistem geri yükleme noktası oluşturabilirmisin? bilgisayarı güvenli modda açınca ses sürücüsünü aktif etmeyi biliyormusun? internet arayüzüne girmeyi biliyormusun? oradan bazı ayarlar yapmayı veya max hıza bakmayı biliyormusun?
Evet?
ok.
Hayirdir hava atmaya ya da ezmeye calistin da elinde mi patladi? Ben lisedeyken kimseden ogrenmeden kimsenin yardimi olmadan pc kasasinin komple butun parcalarini sokup geri de taktim aslanim. Evdeki pc ile de hep ben ilgilendim formatini da kendim attim. Ama farkindaysan benim sorum "Sizce benim pc bilgim yeterli mi beni yeterli buluyor musunuz? Kadinim diye beni bir zahmet bu konuda yargilar bana onyargi ile yaklasir misiniiiz?" degildi. "Siz pc hakkinda falan ne biliyorsunuz?" da degildi.
Peki sen benim sorunuma cevap verebildin mi? Hayir. Pc bilgini bilmem ama okuma yazman varsa yukarda bilgisi olanlar yazabilir mi diye ricada bulundum. Bu konuda disinda bildiklerinizi yazin demedim. O yuzden, hadi kardesim. Hadi. Karsindaki kadin diye de bir daha kucumsemeye kalkip bunu bunu bunu biliyo musun sanki sen tarzi soru sorma. Ki zaten oraya direkt sorunum IMAP/POP3 yazan biri illa ki pc ile net ile ilgili bisiler biliyodur bunu da akil edemedin sanirim.
ok.
Cevabindan belli ki benim cevabimi okuma saygisini bile gosterebilecek olgunlukta degilsin. Simdi yuru git. Zaten neden burda oldugun bile belli degil soruya cevabin yok gelmis burda ha va atmaya ve karsindaki kiz diye senden buyuk olmasina ragmen sen pc ile ilgili ne bilirsin ki diye assagilamaya calisiyorsun. Sana tavsiyem biraz buyu ve bu ergence ve aptalca ve de saygisizca tavirlarindan kurtul. bir soruya cevabin yoksa da sus.