İnternet & Teknoloji Ask. fm hesabı şikayetle kapanır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhabalaar ask. fm hesabımın kapanmasını istiyorum. e-postamı ve şifremi unuttuğumdan giriş yapamayıorum. şikayet ederek acaba kapanır mı :( lütfen yardım edin. Güncellemeler+1 yıl 1 ben şikayet ettim başka kimseyle iletişime geçemedim :( Güncellemeler+1 yıl canlarım yardım edecek olan yok mu :( Ask. fm hesabı şikayetle kapanır mı? Cevapla Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DoymakBilmeyenAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl kaç kişi şikayet etti? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 ben şikayet edebildim :( başka bulamadım Yorumla DoymakBilmeyenAdam +1 yıl ben de edeyim Yorumla Soran +1 yıl lütfeen edin ya :( çok memnun olurum Yorumla DoymakBilmeyenAdam +1 yıl sorun değil Yorumla
fefefitness Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl hesabı at bana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl özeldlen nasıl atabilirim sana Yorumla fefefitness +1 yıl takip et beni mesaj atıyım mübarek :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kaç kişi şikayet etti?
1 ben şikayet edebildim :( başka bulamadım
ben de edeyim
lütfeen edin ya :( çok memnun olurum
sorun değil
hesabı at bana
özeldlen nasıl atabilirim sana
takip et beni mesaj atıyım mübarek :)