Amd fx serisi işlemciler sizce artık almaya değer mi?
Alınmaz
Alınır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Amd islemciler intele Gore kalitesiz olabilirler ama fiyatı hem intele Gore uygun hmede işini gorecek duzeydedirler çöp değiller... Ayrıca o. c. yapmaya daha elverişlidirler. her ne kadar intele Gore dusuk kalsada kucumsememek gerek... alınmaz diyenler ya cahil ya zengindir😇
aynı fiyata yeni seri i5 var şu an piyasa'da ucuza gelmiyor pek. 50 tl ancak iniyor fiyat aşağıya. Hele anakart tarafında özellik istediğinde amd anakartları gereksiz pahalı.
böyle düşünüyosan almıcaksın o zaman ama kesinlikle çöp degiller oyun için topluyosn sıkıntı degilde render için falan tavsiye etmem..
Render'de alıcam. Tek oyun değil işim. Çöp değiller orası kesin ona lafım yok. Çöp demek çamur atmak zaten.
Render için tqbikide intele yönel amd islemciler iyi degiller bu konuda demiyorum ama bilgisayarin küçük bir fırına dönüşebilir😉
Bu arada fx serisini gormemisim ben fx serisi 2012 de çıktı diye biliyorum biraz eskide kaldı yani!
Alınmaz. Bu işlemciler 2012 yılında çıktılar.
Çok eskiler ve güncel teknolojiden yoksunlar.
İntele göre ısınma problemini çok daha az yaşarsın demiş birisi geç onu yok öyle dava intele göre çok daha fazla ısınıyorlar.
Ayrıca performansları'da mükemmel değil. İ3 anca eden fx 8350 için çok iyi performans yazmış. Fanboyluk yapıyor inanma.
Benim görüşüme göre alınmaz. Yerine düzgün intel işlemci al veya giriş seviyesi istiyor isen a10 serisi amd al. Fx 8350 civarında intel i5 serisinin yeni modelleri var onlar fx 8350 modelinden çok daha iyiler.
www.techoku.info/haber-detay/fx-serisini-ovmek/36
Buradan sonuçlara bakabilirsin. Sonuçlar orta'da her konuda ancak i3 seviyesin'de.
Çok teşekkür ederim. Attığınız linki inceledim. Derleme yapılmış sonuçlar farklı kaynaklar'dan ortaya koyulmuş. Bu testler'de geçen senelerin modelleri var. Yeni modeller ile kıyaslandığında çok daha geridedir. Teşekkür ederim yorumunuz için nerede ise fanboya kurban gidiyorduk.
Siz dedikten sonra inceledim cidden işi bilenler yeni seri i5 ile fx 8350 modelini kıyas bile kabul etmiyorlar.
Alınmaz
Cevap
19Cevap
Hiç bulaşma fx8350 yi bir yıl kulandıktan sonra hemen sattım. Ne varsa intel de var. Render almak içinde Nvidia Quadro M3000 aldın mı yapamayacağın iş yok
3 yıl sonra anakart bulamassın Amd işlemciye Mantar gibi işlemci üretiyor farklı farklı
sakin amd islemci alayim deme yanarsin demedi deme sonra
Ben kalilinux kullanıyorum işimin gereği, normal kullanım için amd hiç iyi değil parana yazık
Amd çok tutulmuyor. İşlemciyi en çok zorlayan şeyler oyunlar. Profosyonel oyuncuların yüzde 99 u amd kullanmıyor.
ati ekran kartı da alırsın crossfire özelliği ile güzel oluyor diye biliyorum :)
alınmaz bence benim bilisayarda bile yok daha öcekinde vardı bildiğin soba mübarek
adın gibi bol ateşli olur
Isınır diyorsun. Bende ne diyor bu böyle diye bir düşündün. Ad ise ne yazsam kabul etmedi al buda olmasın göreyim diye yaptım. Sonradan değiştiremiyor muşuz onu farketmem geç oldu sadece. :D
altta p*rno yazana yaptığım gibi bir sövme silsilesi başlatmadan olayı çözmem iyi oldu sadece. :D
ismi siteye sinirlenip koydum. adımı yazıyorum kabul etmiyor hiç bir türlü bende kaşınıp böyle bir isim yazdım direk kabul etti. Resim olarak bir şey yok bence zaten ufacık duruyor orada. Ben sorulara cevap verenlere veya soranlara bakmıyorum resmini açıp onlar'da açıp bakmasın. :D
yok tıklamadım. Tıklamak için nedenimde yok. Gülen birisi var tamam ötesini bilmeme gerek yok. :D
geçsene ya neysen o ol. Zaten oturup konuşmaya başladı mı karşındaki 1 saat içinde senin ne olduğunu melül melül bakmıyor ise anlar.
Intel core do 8 cekirdek varken gereksiz
parasını verirsen neden olmasın
Tabi ki alınır. Model yaz bakim bi?
fx 8350 gibi misal
Oyun ve video render olarak genelde.
Rakipleri ile baktığında dorumu nedir. i5 6402p modeline göre nasıldır. Görüşler çok net i5 6402p modelinin üstün olduğunu söylüyorlar. Ayrıca fx serisinin güncel teknoloji içermemesi hakkında görüşün ne
Sadece oyun eğil oyun boş vakitte oluyor render alırım. Bir kaç arkadaşım memnun değil gibiler bu işlemciden yenisini alırken ne olur başkaları ne diyor diye merak ettim. Zaten render alırken grafik kartına'da yük biniyor eski teknoloji almak. Tamam neyse görüş için sağol.
Intelden şaşmam :)
Ne yapıcan ataşlı kız p*rno mu izlicen
alınır yani parasini verirsen 😄
İntelden şaşmam
Amd bence kötü ya 😒
Bitti onların devri
hayir tabikide
alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?